Satan kişiye de bi lafım yok. 4 milyon lot ı 30 dan değil 16.75 den satıyorsa heralde sinirleri daha fazla dayanamamış zira aradaki fark 60 milyon TL..
Printable View
Satan kişiye de bi lafım yok. 4 milyon lot ı 30 dan değil 16.75 den satıyorsa heralde sinirleri daha fazla dayanamamış zira aradaki fark 60 milyon TL..
Twitter'da ki kişi elinde malı kalmadığını söyledi. Çok şeffaf, dürüst biridir. Burada da tanıyan çoktur.
İşin can sıkan tarafı öğle vaktinde tabana kadar 100.000 lot alıcı olan tahtada mal verilince milyonlarca lotun alınması/alınabilmesi.
Madem mal istiyordunuz bugüne kadar yazsaydınız tahtaya alışları. tknsa da sırf insanları dökmek için son dönemde yapılanlar gerçekten mide bulandırıcıydı... Borsa'nın çirkin yüzüydü... Hissenin yolu açık olsun.
Harç bitti yapı paydos dedi 5 milyonu günlük en ucuz giyattan sattı gitti.zÇok masımaneyfi
Gedik satışı bitince tsbsn kslktı.Önü sçık artık Bir düredir düren çekişmede bştti
Hayırlı olsun
Tahtada farklı filmler içine girdiler ve gerçek yatırımcıları boğdular..
Daha düne kadar metiyeler düzenler ilk düzeltmede yatırımcılarin boğulduğunu ima ediyorlar:) yatırımcılara birşey olmaz tabiki gerçek yatırımcılara birşey olmaz, onlar para değil sadece Zaman kaybeder ve gerçek kazananlarda yine onlar olacaklardir. Ytd değildir kendi şahsi düşüncemdir, borsada herkes yalnızdir kimseyi dinlemeyin sadece şirketinize odaklanın ve takip edin. Böyle mecralar herzaman spekülatif yönlendirme olarak kullanılır. Nezaman burada hedef fiyatlar veriliyor ozaman portföyünuzu gözden geçirin
Evet biliyorum kuşludada yazıyorsunuz, sizden böyle zor zamanlarda yatırımcılara biraz daha moral verici şeyler yazmanızı isterdim. Hepimiz olanları gördük, sonuçta
teknik olarak formasyonlar böyle spekülatif hareketler sonucu yapılır. Bilançoya 2 hafta kalmış bir Görelim bakalım nasıl gelicek ona göre herkes tavrını seçer. Yani boğulan kimse yok eğer yatırımci isek. Yani benim açımdan hava hoş ama etkilenenler olabilir. Misal bir arkadaşımız bilançoyu 35-40 arası fiyatlariz demişti demek ki burda boyle şeyler yazmak ciddi sıkıntı yaratıyor. Ben art niyetli olduğunu düşünüyorum ve böyle düşünmeye devam edeceğim. Size bir lafım yok bu arada emekleriniz için teşekkürler
Art niyetle yorum yapanı görüyorum ama bulaşmayacağım. Twitter' da onca cevap verdik hala aynı şekilde devam ediyor kendisi. Buraya ky için ''cici'' yorum yapıyor gibi görünmek faydasız. Art niyet görülmüyor sanmasın kimse
Art niyetli olanlar, birgün kesinlikle yaptıklarının karşılığını alırlar hayattan. Kimsenin yanına kar kalmaz, ilahi Adalet tecelli eder ve ben çok rahatım.
Ben bu defa muhatap almamayı tercih ediyorum, Ama insanlar anlamıştır zaten kimden bahsettiğimi.
Herkes kalbinin ekmeğini yer. İşler yolunda gitmediğinde art niyetli insanların her zaman hayali bir düşmanı yada bahanesi olacak. Buna da hisse.net e ve bu sayfadaki insanlara saygımdan, Allah ıslah etsin (düzeltsin) demekten başka yapacak bişeyim yok.
Evet benden bahsediyorsun sebebide borsa analiz isimli kişi spk tarafından ceza aldı ve ben onun aleyhinde konuştuğum için bana demediginiz kalmadı, benim için sorun yok ilahı adalet var kim neyi hakediyorsa Allah ona bin kat fazlasını versin, iyiyse iyiyi kötüyse kötüyû, amin
Bu şekilde tartışmayı buraya taşımayalim benim tarafımdan kapandı, burdaki insanlar bunları okumak zorunda değil hayatta başarılar dilerim hepimize
20 şubattaki bilanço gelsin, ona göre pozisyonlarımızı değerlendiririz...
Teknosa tarihinin en iyi bilançosu geldi tüm gerçek yatırımcılara hayırlı olsun
Evet kötü bilanço degil ama masalımsı bilanço gelmedi zaten hisse de bunu kaç aydır belli edıyor du...
Bu nasıl satış böyle… %4 artıdan 10dk da devre kestik
Bu hisseyle birileri oyuncak gibi oynuyor.:vk:
Oynayanin yaninda buna musade edene bakmak lazim. Hisseye ne kadar kolay tedbir getirmislerdi oysa gecmiste degil mi niyetler anlasiliyordur simdi sanirim..
Henüz yan tahtalarda blok satışları karşılayacak likidite yok.
Soru beklentili yan tahtalarda kimlerin ve ne amacla blok satis yaptigi.
Fk 7,20 oldu. Tarihi dip seviyeye geldi. Umarım tahtadaki kavga bitmiştir, önümüze bakarız
Yarın da temettü vermeyeceğiz haberiyle salınırsa şaşırmam. fk 7 oldu bu arada
aslında spekülasyondan uzak bir şekilde düşünürsek, temettü vermeme nedeni bile içindeki potansiyeli barındırıyor.
''yatırım sürecinde olduğumuz için nakit akışında bir sorun yaşamamak için temettü vermiyoruz...''
Kasada 1.6 milyar para var. Borcu yok denecek kadar az. Sanırım 1 milyar da borçlanmaya gidecek. Bu kadar parayı ne yapacak!
Kurda bir patlama beklediği için (ki kesin olacak) stok mu yapacak yoksa bir satınalma mı planlıyor !
Satınalma yerine tam tersi satması daha iyi bir senaryo olur ama hiç öyle bir niyetleri var gibi görünmüyor. Çünkü sabancı neyi satsa kar patlaması yaşıyor. Bakınız sasa yunsa.
*TKNSA*** TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
***TKNSA*** TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Borçlanma Aracı İhracına İlişkin SPK'ya Yapılan Başvuru Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi 29.11.2022
İhraç Tavanı Tutarı 1.000.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 12.12.2022
Yatırım yapicak.
Herkese selamlar güzelim bilançoyu fiyatlayamadık...
Tahtadaki pislikler bitmedi hala, bilanço da arada kaynadı.
Güçlü ve yeni bir alıcı gelene kadar çapulcular eksik olmaz tahtadan.
Biraz daha zaman alacağa benziyor malesef.
Phillip Capitaldeki oyuncunun maskarası oldu tahta. Kimse de bulaşmıyor, dilediğini yapıyor haftalardır. Yazık oldu.
P. Capitaldeki arkadas benim gorebildigim kadari ile tahtayi yukari surmeye calisiyor. Yalniz fazla da risk almak istemiyor sanirim, al-sat ile ilerliyor surekli, o sebeple bazen ters noktalardan satis yapiyor gibi gorunebiliyor. Benim yorumum bu sekilde.
Syg