bu deliye her gün bayram
Printable View
Her bayram öncesi ayni taktik. Yıllardır değişmiyor. Bayram için paraya ihtiyacı olanların hissesini ucuzdan almak. Şerefsizliğin dibi
Dolar stabilize hale gelmiş gibi görünüyor. Bu durum satın alınırsa.borsaya olumlu yansır. Da bize nasıl yansır bilemedim. Bu gibi endeks yukselislerinde hisseyi baskıların endexten para yapma konya spegi çok sık yaptig8 bir durum
Yukarı gibi yapıp akşama elinize verir. Atlamayın sazanlar. Ytd
Temkinli elden bırakmıyor kodugumun hipnatoru
Temkinini sevsinler senin amk
Diren bakalım nereye kadar kodugumin
bırde ben yapıstırayımda ıcımde kalmasın amk..
içinizdekileri dökün bence hak ediyor bu kadar hisseyi baskılama da ne oluyor endeks düşerken şelale çıkarken kaplumbağa misali hareket ediyor
Bakan-ozhasekiden-deprem-konutlari-aciklamasi-2-milyon-44-bin-964-bagimsiz-birimin-yapimini-tamamladik-4541095
Bu yaz deprem bölgesi kalıcı konutlar 1. Öncelikli olacak. Sonrasında yerel seçimler var. Burada da ana unsur kentsel dönüşüm olacaktır diye düşünüyorum. Yarısı devletten kampanyası özellikle deprem riski taşıyan bölgenin tamamına uygulanabilir. Nasıl deprem konutları genel secimi kaaandirdiysa yerel secimide kentsel dönüşüm kazandıracaktır
Hadi bakalım ne kadar daha baskilayacaksin. Oyalqndikca mal toplama yerine elimdekinden olursun. Sonrası malumun artik
Gene mış gibi yapıp gerisindeki oturdu kıçının üstüne. Ulan oturmaktan kıçın balian kasa Mercedes e döndü.
Bayat ikinci tavanın da yaparak yıllık zirvesini geçti. Biz daha yarısını zor geçtik amk
Egeen ile fark 2000 lt yi aştı. %50 üzeri.. rezillik
Alcar da tavana kitlesi. Bu vesile ile Honky yide anmis olalım. Bizimkine kaydırmaya devam amk
Bayram şekeri ile ağzımızı tatlandirdi. Halbuki bayram harçlığı bekliyorduk:)
Yavaş yavaş tren hareket ediyor
Zamanı gelince oda olur inşallah.
Öncelikle tüm ortakların mübarek kurban bayramını en içten duygularımla kutlar sağlık mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi dilerim
Gelelim hissemize içimde bir his var sanki Bfren i geçeceğiz diye hadi konyam göster kendini ikinci bayramı da sen yaşat paydaşlara
Alcar ve bryat tavana kitledi. Darısı basimiza ins:)
Hem endex hemde sektör ortalamasının altında seyeredoyirz Simdilik.
Nibas da koptu, sen daha bekle amk
Bedavadan kaptir malini kodugumun. Sonra almaya çalışırsın 7000 lerden..
Yavaş yavaş akıllanacak :)
Niyetini belli.edemedi bi türlü. Satarsan basarım toplarsam sürerim modunda
Alcar, bryat, nibas in bugünde maşallahı var. Örnek alacaksan bunları al amk. Fren ve egekiz degil
Gerçekten yatırımcısını fena bezdirdi yıllarımı verdiğim için bekliyorum yoksa ne hisseler var takip ettiğim hepsi uçtu gitti portföyümü sadece buna baglamadığım için rahatım
Endex kızardı. En sevdiği zamanlar...
Mazlum mazlum bana mazlumu getirin
:kahkah::kahkah::kahkah:
Siz bekleyin hiç şüpheniz olmasın bizde bekliyoruz
Yatırım tavsiyesi değildir
Bugün hipneligim üzerimde diyor ellam:)
Endeks de kızardı. Bayrak elde en önde düşüşe geçer simdi amk
Bugun frenden tavan gelirse ss kıçının kaldırır. Aksi halde götünün üzerine oturasi var kodugumun
Ağam bizimle eylenir:)
Kodugumun ağası
Ulan biz ne zaman tavan yapsak fren ve egeen de ya tavan yada tavana yakın bisey yapıyorlar. Onlar tavan yapınca bizimki.sqnki bi bok olmamış.gobi ıslık çalmaya devam ediyor. Seni bi zikzunlerde aklın başına gelsin amak