Hocam 1 yıl boyunca sermaye arttırımı yapmama taahhütü var. 18 Ocak 2024'ten sonra 4 gözle bekleriz..
Printable View
Rekabet kurumu soruşturma başlatmış sektörün önde gelenlerininde içinde olduğu Bi soruşturma
Küçük firmaların şikayetiyle olmuş bişeydir
#ASTOR
KAP
Rekabet Kurulu tarafından, güç transformatörü
sektöründe faaliyet gösteren bazı teşebbüslerin 4054 sayılı Rekabetin
Korunması Hakkında Kanun'un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik
olarak, Şirketimizin de içinde bulunduğu bazı teşebbüsler hakkında 4054 sayılı
Kanun’un 41. maddesi uyarınca soruşturma açılmasına karar verildiği hususu
Şirketimize tebliğ edilmiştir.
Bilindiği üzere
Rekabet Kurumu tarafından soruşturma açılması, soruşturmaya
konu şirketlerin 4054 sayılı Kanun'u ihlal ettikleri, Kanun kapsamında
ceza yaptırımı ile karşı karşıya kaldıkları veya kalacakları şeklinde
yorumlanamaz.
Konu hakkındaki
gelişmeler Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde gerektiğinde kamuoyu ile
paylaşılacaktır.
Ne oluyor dostlar
urfanin her yeri kurak col, her yere panel koysana,
istolu, acili panel uret , bisey yap be kardesim
49 fk bu coinde çok şişmiş....dikkat :thumbdown:
Senin amacin ne ?
butun Enerji sirketlerine sayfasina ayni seyi yaziorsun? bos yapma
git coin piyasasina madem , biz burda UV yatirim yapiyoruz, 2-3 sene icinde o FK yerle bir olacak veya boyle yuksek gidecek,
cunku sektoru cok dinamik
Spekulatorluk yapip, Keriz carpmaya geldiysen , ona bisey demem bak , yap ama cidden sirketleri incelemeyip, hger sayfaya bos bos yorum yapmaya geldiysen, yapma, sacmaliyorsun
Astor , agzina urfa biberi surer bak sonra
o arkadas cok takilacak biri degil, gitmis KONTR sayfasinada ayni yorumu yazmis,
belli treni kacirmis, sallamasyon yapiyor ..kaale almaya degmez
""KONTR yazdigi yorum asagida""
Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
76 fk bu coin fiyatlamasına ufkum yetmez çok şişmiş..en hareketli coinler arasında...dikkat "
ASTOR da ki bu hacim ne boyle 5 milyon mu milyar mi anlamadim? madem hacim var niye cikmiyor
KAP at bari
adamlar 5 milyon Euroluk is aldi ama cikacagina dusuyor
KAP
İspanya' de yerleşik özel bir firma ile 04.08.2023 tarihinde 5.600.000- EUR (Beşmilyonaltıyüzbin Euro, TCMB Satış Kuru ile 151.190.480.- TürkLirası) tutarında, Güç Transformatörü satış sözleşmesi imzalamıştır.
Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 2,04' dır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
anlasilan bilanco gelior bu gun ve kotu gelecek galiba yoksa niye dussun ???
#ASTOR
KAP 2
buda mi Gol Degil
yuhhh
bir gunde 2 dolar KAP
Şirketimiz,
REPUBLIC OF IRAQ MINISTRY OF ELECTRICITY GENERAL COMPANY OFR MIDDLE ELECTRICITY DISTRIBUTION ile 14.542.500- USD (Ondörtmilyonbeşyüzkırkikibinbeşyüz Amerikan Doları, TCMB Satış Kuru ile 392.622.777.- TürkLirası) tutarında, 6 Trafo merkezinde kullanılmak üzere, Güç Transformatörleri ve Anahtarlama Ürünleri, satış sözleşmesi imzalamıştır.
Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 5,31' dır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla
"Astor enerji heryerde" reklamı güzel olmuş.
Astor un buralarda dinlenip güç toplaması güzel bir teknik oluşturdu.. Bu hafta 120 tl yi aşabilecek bir momentum oluştu.. Kap haberleri artık sıradanlaştı ve mal satmak için bahane olarak kullanılıyor..GES panel şirketleri oldukça şişti.. Anacak güçlü bir grup tarafından speküle ediliyor gibi..Umarız patlarsa altında çok kalan olmaz..
GES panel şirketlerinin düşüşüne bizde katıldık.. Bilanço gelemdi henüz ancak bu düzeltmelersağlıklı..
KAMYONCULAR DA ilgilenir olmuş:)
https://www.kamyonum.com.tr/haber/As...nlasmasi/43500
2. çeyrek bilançosunu mu fiyatlıyor? bu akşam geliyor de mi bilaqnço?
Bilanço geldi
1.614.920.611 tl
Bu bilancoyla seneye 2 lira temettü verir 😂😂
Açıkçası Bilanço biraz hayal kırıklığı oldu..2 milyar net kar bekliyordum.. Karın neredeyse 500 milyonu diğer faaliyet dışı gelirlerden gelmiş (faiz vs).. Bu kadar dolar bazında satış kapları geliyor çok daha fazla ciro ve net kar bekliyordum..
--böyle bir sanayi şirketi, satışların maliyeti kaleminin ayrıntısını neden vermez ki??...ben brüt kar marjının abartılı olduğunu düşünüyorum...
https://i.hizliresim.com/6s9uxh6.png
geçen seneki VUK ile SPK düzenlemesi farkı... vergi öncesi karda %25 fark var...
bağlı ortaklığı ve iştiraki olmadığına göre bu kadar fark şüphe uyandırıyor...
Hocam yorumlarını ilgiyle takip ediyorum. Ön görülerinde de az çok haklı çıktığını görüyorum. Bundan sonraki süreçle ilgili düşünceni merak ettim. Bloomberg de 540m$ kar beklentisi, 200m$ ihracat hedefi vs haberleri geldi. Belli ki yatırımcısını korumak ve hissesinin artışının devam etmesini bekliyorlar.
Bu süreç bende 1 korku ve 1 bilinmez merak uyandıryor..
Korkum, 2024 de patronun da mal satma engelinin kalkması,
Merağım ise bu hissedeki hızlı büyümenin çeyreğini dahi 2024 de yapabilir mi acaba..
İşleri yeni aldılar
12 aylık bilanço çok iyi olacaktır
Bilançoyu çok iyi inceledim..Zaten kendim iktisatçıyım..Astor çok iyi büyüme odaklı bir şirket..Genel Kurulunada bizzat katıldım.. Halende portföyümde taşıyorum..Patronları çok iyi niyetli insanlar daha öncede yazmıştım..Astor un yeni projeleri Elektrikli araçlar için yurt çapında kurmayı planladığı şarj istasyonları heyecan verici bunun dışında Kapasite artışı ve şimdilik açıklamadıkları güzel projeler olduğunu düşünüyorum..Genel Müdür yıl sonunda 540 milyon dolar hedefini gerçekleştireceğiz dedi.. Zaten ilk 6 ayda 240 milyon dolar ciroyu gerçekleştirdiler.Geri kalan 6 ayı 300 milyon dolar ciro yapsalar.. Yılsonu 13 milyar TL ciro gelebilirlir..(doları ortalamasını 28.5 aldım)..Bu takdirde net karımız 5 milyar veya 5.5 milyar gelebilir.. Şu an 46 olan F/K 25 e düşecektir. Borsada özellikle enerji ekipmanları üreten GES panelleri ve ASTOR a büyük taleple beraber genel halka arz edilen hisselerin fiatları diğer BİST 30 un klasik hisselerine nazaran oldulça yüksek.. Bugün THY şişe Sahol koç hold ,çimentolar ereğli gibi bir çok köklü firmaların piyasa fiatları son arz edilen şirketlerin 5 de bir hatta 10 da bir fiatlarında. Ancak bazen borsada trendler fiatlara yön veriyor.. Bu yüzden en ufak olumsuz bir havada tüm bu şirketler taban oluyor..Borsada büyük para sahipleri güçlerini birleştirerek tahta yapma dediğimiz hisseleri inanılmaz fiatlara getirebiliyorlar.. Bu yüksek ve cazip fiatlar şirket patronlarının hisse satma konusunda iştahlarını artıyor. Bir müddet sonra patronların hisse satmak için sıraya gireceklerini görürsek şaşmayalım.. Bu nedenle portföyümüzü tek bir kağıtta değilde çeşitli sektörlere ait hisselerden oluşturalım.. Şuanda ASTOR da trendin BİST ile beraber devam edeceği kanısındayım.. Bu arada banka kağıtlarına bakmaktada fayda var diye düşünüyorum..
116 maliyetle bir miktar mala girdim. Sirali hedeflerim 140 ve 160.
Ytd
Bu tarz hisseler satılmaz toplanır hedefler çok büyük
Aynen oyle ama zaten gidecek hisseleri az cok bilince daldan dala atlayip parsayi almak daha iyi oluyor. 116 maliyetle girdigim hisseden ilk hedefi 140 tl den bes gun icinde yuzde 20 karla ciktim. Diger pot olanlarda lot artirdim. Ha hissenin onu acik daldan dala atlamayi sevmeyen 160 i bekleyebilir. Ikinci direnc bolgesi.
Ytd
ASTOR günlük,
https://i.hizliresim.com/jadwhot.PNG
ASTOR, bu yükselişin arkasında başka hikayelerde olmalı, Pay Vadelisinde shortçu yakalanmış olabilir, 12.50 tl dan kota olmuş şu an ki fiyatı 140 tl, bu durum shortcuların iştahını/cesaretini artırmıştır!
https://i.hizliresim.com/999r4pq.PNG
Nereye gitcen uzaya mı koskoca bir balon
https://i.hizliresim.com/h4ez11n.png
astor sabancı holdingin değerini geçti . y t d
Koskoca bir balon bu fiyatlar