Yeşil soğana dikkat edin
Çok can yakabilir.
Printable View
Yeşil soğana dikkat edin
Çok can yakabilir.
koca ülkeyi gene trollediniz..
maksimum destekli fırsatı, en kötü adayla kaybettiniz..
kaybetmeyi seçtiniz.
Eski akplileri, siyasi islamcıları, kumpasçıları ne bulduysanız vekil yapmayı da ihmal etmediniz..
bu da sonucu.. son 20 senedir olduğu gibi..
https://img.imgyukle.com/2023/05/28/rufO1Q.jpeg
Gülhane Çemberlitaş arası kaşınma
Sigara içenler çıkın market büfe dolaşın stok yapın en fazla 2 şer tane veriyorlar.
Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp, farklı sonuçlar beklemek, delilik belirtisidir.
O zaman KK neden yerini bu arkadaşlardan birisine bırakmadı?
hem de geçen ilk turda parti sözcüleri Öztırak ve Özel, dururken bu başarılı seçim kazanmış belediye başkanlarına bilerek, ilk turu biz kazandık diye yanlış beyanat verdirip kasten karizmalarını çizdirdi?
Eİ ve MY, artık KK ye rakip olamazlar, belki artık aday bile olamazlar. Kasten yalancı durumuna düşürüldüler KK tarafından.
Kiliçdaroğlu nun yürüyüşü devam ediyor muş, sağlıklı yaşam için yürüdü , yürüyor , yürüyecek, zaten istanbul ankara arasını da yürümüştü.
Kılıçdaroğlu nu ve Akşener ı izledim gayet rahatlar, halbuki onlara oy verenler daha rahatsız bu ne aymazlık.
Bu kadar kaybetmek için herşeyi yapan bir iktidar karşısında, enflasyon çarşı pazar, deprem vb ,kaybeden Kemal ve Meral rahat değerlendirme yapacaklarmış.
5 yıl sonra 81 yaşında Kılıçdaroğluna güvenen sığırlar.
İyice bir değerlendirin.
Malumun ilanı. Yapacak hiçbir şey yok. Herkes hak ettiğini yaşayacak.
https://halktv.com.tr/siyaset/cumhur...iklama-742906h
İkinci tur seçimleri için AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan, Erdoğan'ın son olarak 'Cumhur İttifakı'nın elemanı' dediği Sinan Oğan resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Oğan, "Buradan plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
En azından enkaz devraldık yorumu yapamayacaklar
Sonucu başta ben yazmıştım.
Yüzde 4 lük bir farkın 15 günde kapatılması bilimsel olarak OLANAKSIZDIR.
15 günde 1 kişinin bile fikrini değiştiremezken 2-3 milyon kişi nasıl dönecek.
Hayal peşinde koşmayın.
Bunu KK de, Akşener de RTE de herkes zaten biliyordu.
O nedenle sonucu herkes oldukça sakin karşıladı.
.............
ekrem aday olursa ceza verirler diyenler vardı..
oturup izleyeceklerini düşünmekte az saflık.. :yes:
sonucun şokundan kuyruk dik tutuluyorda..
20 senedir tam erişemedikleri, epik yetkilere kavuştular..
boşuna şarkı söylemedi..
sonucun anlamına idrak edildiğinden bile emin değilim..
inanılmaz ötesi bir mağlubiyet.. inanılmaz ötesi hatalar..
altın anahtar verildi..
Ogan gibi, İnce gibi kendi partisinde KAYDEDİP ATILANLARIN hiç kimseye bir yararı olmaz.
Bunların yapabildikleri tek şey kaybetme hırsı ile kendi partilerine zarar verecek davranışlara girmektir.
Sonunda da kendilerini patlatıp yok olurlar veya KİŞİSEL olarak İLKELERİNDEN DÖNDÜKLERİ İÇİN BAŞKALARI TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLİRLER.
..,..........
Bu KK için artık gerçekleri de yazmak lazım.
Bu adam öyle bir insan ki vatana rte den daha büyük zarar vermiştir belki de özellikle son birkaç sene de.
hem milletin gelecek umutlarını çaldı hem kalıcı ekonomik zarar verdi.
herkese bol keseden dağıtma sözü verdi olmayan paraya rağmen.
eyt eyt dedi.baktı rte seçim gidecek,o da eyt çıkartmak zorunda kaldı.KK olmasa ,öne sürmese bu eyt denen illette yakamıza yapışmazdı.şu an bu bile inanılmaz bir ekonomik zarar demek ülkeye.
adamın vaatleri bile ülkeye kalıcı zarar verdi işin özü.
Dolar yükselse de ekonomi batsa da farketmez. RTE dış güçler, teröristler ülkeyi bölmek istiyor gibi kendi beceriksizliğini dışarıya yüklediği anda oyları yine artar. İnsanlar adama tapıyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
5 Yıl sonra kimin yaşlı olup siyaseti bırakacağına, kimin ne zaman sağlığını kaybedeceğine Allah karar veriyor.
Hastalığı ilerleyip yürüyemeyince Ecevit için böyle bir denilmişti.
Önce ben de öyle düşünüyordum.
Ancak bu kadar ağır enflasyonda sabit ücretlileri, emeklileri empati edince düşüncem değişti.
Yüzde 200 enflasyonun yaşandığı bir dönemden sonra TL nin satın alma gücü pul oldu.
Kiralar KK nın vaadleri ile en az 10-15 li seviyelere gelmedi.
İktidar doları kontrol edemeyip habire MB na KARŞILIKSIZ PARA BASTIRDIĞI için geldi.
Zira iktidar cehalet ve çaresizlikle dünya EKONOMİ TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ biçimde hem bir yandan para basarken faizi hem de doları tutmaya çalıştı.
Sen bu ücretleri bu kadar artırmasan isyan çıkardı.
Bugün gerçekte asgari ücret 450-500 dolar değil.
Tabela da öyle ancak TL aşırı değer kazandığından öyle görünüyor.
Alım gücü olarak 200 doların bile çok altında.
Emeklilerin, asgari ücretlinin eski alım gücüne kavuşması için en az 20 bin TL nin üzerinde ücret alması gerekir.
sorgulayanı dövüyoruz.. :he:
*e hani gençler vb
https://twitter.com/GenclikMuhalif/s...04414972026880
sevgili forumdaşlar gençlik kollarından başlayıp yaklaşık 35 yıla yakın
bazı dönem aktif bazı dönem dinlenme modunda
shp+chp bulundum
ülkemizde sol oyun maxsimum 25 27 aralıgında oldugu bir gercektir
bugün kk yüzde 48 oy toplamısında mimarı olması unutulmamalıdır
aday olmaya bilirmiydi bu elbette tartışılır lakin k k linç etmek dogru degildir
kaldıki aynı ideoloji güden forumdaşların burada bir birini taşlaması son derece yakışıksız bir hal almış olması üzücü
Bu seçimlerde hazine yardımları kalkmazsa kimse koltuğundan kalkmaz
https://i.hizliresim.com/c6v029w.jpeg
Halk ekonomik krize ,milyonlarca Afgan ve Arap' a , afetlerdeki ölümlere onay vermiş oldu. Tüm bunları onaylıyor, takdir ediyor ve devamını istiyormuş. Saygı duymak lazım.
Seçim bittiğine göre şimdi gelelim Kılıçdaroğlu 'na .
Davutoglu , yeni CB bizden habersiz iş yapamaz deyince sahip çıkmıştı. Masada kendini seçtirmek için yarım oyu olmayan adamlara 40 tane vekillik verdi. Böylece meclisteki anti-laik vekil sayısı 360 oldu. Hayırlı olsun .
Ben ve benim gibi süper elitist laikler oy vererek Sadullah Ergin 'i vekil yaptı. Kendimi tebrik ediyorum, çok zekiyim.
AKP artıkları alacağımı aldım diyip seçimi sahiplenmedi. Meral haklı çıkmak için sahiplenmedi.
CHP yönetimi 20 yılda oy sayılarını toplayacak bir sistem kuramamiş. Bugün de CHP sistemi çöktü, seçim bitti.
1. Turda halk bulup çıkarıncaya kadar bir tane sandığa itiraz etmeyen CHP, sosyal medyadaki baskıyla sandıklara itiraz edebildi. Demek istediğim CHP ye de güvenmiyorum. Kaç muhalif geçinenin aslında satın alındığını zamanla anladık. Hala anlamadıklarımızın da sayısı az değildir. Kendi adıma ,bundan sonra sandığa gitmem. Ama siz gidin ,ben gitmem.
Peki ne oldu? Çok iyi oldu. İstemeseler dahi zorla CHP ye seçim kazandırsak bu enkazın altından kalkamaz ve sıradaki seçimle beraber siyasal İslam çok daha güçlü geri dönerdi. Bırakın kendi enkazlarinın altında kendileri kalsın. Ecevit'in ahı çıksın.
sınav iki seçnekliydi..
reis senelerdir 52 lerde..
kalanı otomatik ona verince/pass geçince, 48 olması matematiksel zorunluluk..
imkan olsa 35 çıkaracak hareket yaparlardı. :he: :he:
I. dünya savaşında mağlup çıkan almanya hitler gibi bir bastı bacağa 10 yıllarca katlandı, çünkü aşağılanma o kadar içlerine işlemişti ki kant, hegel, weber, schopenhauer gibi insanlar yetiştirmiş olmaları dahi bu duygunun üstesinden gelmelerine yetmiyordu. bizde de uçak yapıyoruz, araba uçuruyoruz, insansız teyyareler benzer kompleksin dışa vurumları..
Bu hisseneti bırakma vakti geldi
Darwin 'in doğal seçilim yasasına göre yeni şartlara uyum sağlayanlar hayatta kalabilir. Yarın gidip bi tarikata yazılacam, çember sakal , 3 eş daha . Siz de ne haliniz varsa görün beynamazlar...