Tarık yakıştırma yapmamış... Ya da yapamamış.....
Kumaş yalanına kılıf arıyordur gerçi tarık... Meşguldür şimdi....
Printable View
...2020 de G-New inc. e 820 milyon dolar civarında bedelli sermaye enjekte edilmiş, özsermayesi şu an 400 milyon civarında...bedelli önce borca batıklığın miktarı???
https://i.hizliresim.com/m5i8qwy.png
https://www.quora.com/What-are-FVTPL...al-instruments
- Şirketin %12.95 inin adil değeri 70 milyon sterlin ederse %100 ü kaç eder....???
--4 milyar dolar verdiler; satmadık dedikleri şirket bu mu??; bu (Godiva Belgium) değil ise hangisi
https://www.instagram.com/istegundem/reel/C3APUOjtwZu/
Yıldız Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Ülker, Godiva ya 4 milyar dolarlık teklif geldiğini ama satmadıklarını açıkladı. Ülker, 3.5 milyar dolara aldıkları, Mcvities in piyasa değerinin 6 milyar doları aştığını açıkladı.
Yok o bölüğün batık dediği şirket....
Bölük yalan konuşmuş galiba.....
Bölüğün batık dediği şirket batık değilmiş...
Yalan konuşmuş..... Çok şaşırdık...
Halbu ki bölük yalan konuşmazdı hiç.. ....
Nasıl oldu acaba
Boluk g new için zor durumda demişti...
Hatta Ülker'e satılacağı ima etti....
Hatta yeni bir önem gıda sendromu mu yasamak istiyorsunuz diye yazdı burda....
Meğer hepsi yalanmış...
Sn Kingsoiler
Sizden bir ricam var,bari bunu yapın...
Sn FT2 engellemeyi düşünüyorum,sizde ltf onun gönderilerini alıntılayıp hem görünür kılmayın hem de sayfaları doldurmayın....
Aynı şekilde kendi gönderilerinizi de ...
2 gönderi alıntıladığınız da sayfa atlıyor
Aynı gönderileri defalarca görmek,günde 150 sayfa okumak insanı yoruyor...
Bunu da yapamam derseniz her ikinizi de sürekli şikayet edip ceza almanızı gerekirse siteden uzaklaştırılmanız için elimden geleni yapacağım....
30 yıla yaklaşan hisse.net üyeliğimde "yoldaş yoldaşını jurnallemez" dusturu ile kimsenin siteden uzaklaştırılmasını istemedim ama sizin gibisini de görmedim.....
Uyarılarımı dikkate alıp gereğini yapacağınız için şimdiden/peşinen tşkler....
Dip Not:Ltf benim gönderimi de alıntılamayın....
Saygılar/Başarılar....
**hangi gerekçeyle beni şikayet edeceksiniz?...sayın sansürcü
Şahıs aynı anda 3 4 adet yalan bilgi / algı içeren mesaj paylaşıyor... Eğer ben alıntılama yapmaz isem hangi cevabın hangi yalana karşılık yazıldığı nasıl anlaşılacak ki?
kim ne derse desin, pek çok aracı kurumun model portföyünde yer alan, bir türlü vazgeçemedikleri bir hisse varsa, o da ÜLKER.
kümaş sadece fabrika değil maden şirketi kendi rezervini işleyip satıyor
dünya rezervinde en yüksek paya sahip maden şirketi 1 sene önceki karıda mevcut 2022 ?
oyak kümaşı aldıktan sonra sivas vs maden sahalarına gesler yapıyor bedavaya
kümaş oyak şuan satsın su içinde 700-800 ister
çikolatada godiva neysa manyazittede kümaş o
stratejik bir şirket
hepimiz pozisyon alıyoruz daha öncede yazdım
pozisyon piyasa ile uyumlu ise para kazanıyor tersi ise kaybediyoruz
sonra ciro favök borç enflasyon muhasebesi fk haber vs bunlara kılıf uyduruyoruz
kötü görmek isterseniz kötü görür iyi görmek isterseniz iyi görürsünüz
burdaki tartışmalar fazlası ile saçma bi taraf kötülüyor diğer taraf savunuyor
garip anlamsız şahsi ne foruma nede okuyanlara 1 gr bişey katmayan sığ saçma şeyler
Arada maalesef bende giriyorum ama elimden geldiği kadar dışarda kalmaya çalışıyorum
2 takıntılı insan var biri godiva g new ile kafayı bozmuş diğeri bunları yazanla kafayı bozmuş
Allah okuyanlara sabır versin
bedavaya sattı
ana faaliyet dışındakileri bedavaya verdi
bankalara varlık satışı sözü verildi, ülker godiva kerevitaş vs dokunmamak için verdiler
polinası satacaktı 2 yıldır satmıyor niye kendini topladı toplamasa onuda verirdi
Yapılan kar belli..11 vegi öncesi kardan itelemis murat bey....vergi sonrası kara bakarsak 15 falan...kaziklamis bile denebilir....... Kurdukları gesler micinik bişey zaten anca kendi ihtiyacını karislar....
700 800 vereni enayi bulsalar bugün okuturlar...
Ges ges dedgi 10 ile 20 mw arasında bir kaç tane ges....
Toplasan 20 m USD yapmaz...
işi sidik yarışına dökmekten ,2 li düelloya dökmekten keyif alıyorsun
bu keyfi sana yaşatmayacağım
kendi kendine takıl yaz çiz parçala
evet kümaşı çok iyi fiyata sattı
ülkeride 5 milyara okutur aynen katılıyorum
pladis 5 milyar sterlin
bu konularda mutabıkız
buda son
KÜMAŞ 7 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ(GES)(64,865 MWm/ 41,00 MWe/ 64,865 MWp- 61,43 Ha)
KÜMAŞ 1 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ(GES)(28,8002 MWm/ 18,00 MWe/ 28,8002 MWp- 23,34 Ha)
Kümaş 2 Güneş Enerji Santrali(GES) (35,2066 MWm/22,00 MWe/35,2066 MWp-29,98 Ha)
KÜMAŞ 3 GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ(GES)(11,211 MWm/ 7,00 MWe/ 11,211 MWp ? 10,66 Ha)
Kümaş 4 Güneş Enerji Santrali (GES)(19,219 MWm/ 12,00 MWe/ 19,219 MWp- 15,39 Ha)
6 ve 5 çalışmaları devam ediyor bunlar sadece yozgat ve sivas yukarda 100 mw var 5-6 da 40 desek yaklaşık 150 mw
kütahya vs başlamamışlar burdada bi 150 çıkar etti 300 mw
halka açık kaç şirkette bu ges büyüklüğü var ?
süreci bilediğinden bide gerginlik istediğinden yazıp duruyorsun
kümaş hindistanlılara satıldı rekabet kurulu izin vermedi (rhi magnesita)
birden ereğli çıktı sonra bayram değil seyran değil bedavaya vermek zorunda kaldılar
Adam gesleri bedava mi yapıyor...
Ne kdr paraya yaptı... Ne kdr kazanacak.... Kaç senede geri dönecek...
Yap hesabini görelim....
haklısın yanlış hesap yaptım kümaş burdan acayip zarar edecek kira ödemeyecek maden sahası olduğundan çed hızlı alınacak maliyeti diğer ges firmalarına göre en az %40 daha düşük olacak buda yatırımın dönüş süresini %40 en az kısaltacak
sidik yarışı istiyorsun takıksın
ft de sende normal değilsiniz
Ben zarar edecek demedim....
Murat bey bedava vermemiş dedim...
Murat bey den bahsedeceksek...
Godivayi kaça aldı... 3 ülke hakkini kaça sattı..
Bedavadan isim hakkına nasıl kondu.....
Bunları anlatalım....
Murat bey bedava satmadı.... Bedava aldı...
Sende bölük gibi işine gelmeyince yan çiziyorsun....
700 m USD ediyordu da madem, neden kimse ihaleyle girip almamış....
Bedava konmuş murat bey şirkete...
https://www.dunya.com/gundem/tmsf-ku...-haberi-159372
Murat beyi beceriksiz, aciz ve is bilmeyen gösterme çabasının arkasında ne var acaba??
zeka küpü o ihale hülle yapıldı mu kümaşı İHALEYİ ALAN FİRMADAN DEVRALDI yıldızda yatırım yaptı
o ara hükümetle arası iyi
kafayı yemişsiniz net
git tedavi ol
OYAK, bünyesinde bulundurduğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ (Erdemir) üzerinden Kümaş Manyezit Sanayi AŞ'yi satın almak üzere Yıldız Holding ile görüşmelere başladığını duyurdu.
Erdemir'den yapılan açıklamaya göre, Yıldız Holding ve onun girişim sermayesi şirketi Gözde Girişim ortaklığında faaliyet gösteren Kümaş, dünya kriptokristalin manyezit cevherinin yaklaşık yüzde 20'sine sahip bulunuyor.
Rekabet Kurulu, Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.’nin tek kontrolünün Radex Vetriebsgesellschaft m.b.H aracılığı ile RHI Magnesita GmbH tarafından Yıldız Holding A.Ş. ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’den devralınması işlemine ilişkin başvuruyu, 06.02.2020 tarih ve 20-08/89-M sayılı kararı ile nihai incelemeye aldı.
4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 7. maddesi ile Rekabet Kurulu, piyasalarda rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucunu doğuracak birleşme ve/veya devralma işlemlerini denetlemekle görevlidir. Kurul, piyasadaki rekabetin yapısına etkileri bakımından incelemenin derinleştirilmesi ihtiyacı duyulan işlemleri, Kanun’un 10. maddesi çerçevesinde nihai incelemeye alabilmektedir.
**kafesteki kuşu vurmak...
**mesela...İ.G...Ö.G..G-N--G-B
Zeka kuresi madem hile yaptı gider 50 m USD ye alirdi. Ne diye versin 350 m USD...
Ne biliyorsun hile yapıldı... Var mi elinde bir delil..
Sen girdin ihaleye, daha fazla verdin de sana vermediler mi yoksa kümaşı...
Boluk ile tarigin ifadeler çok benzesiyor...
İşin içinden çıkamayınca hile var diyorlar...
Aynı kaynaktan besleniyor gibiler...
** İ.G de, Ö.G de G-N de..G.B de aranmalı... ve ayrıca mml-ymml stklarnda