azı bulamayan çoğu hiç bulamazmış..
siz romalılar ne diyoru pardon küçük newyorklular
elden gelen öğün olmaz sonra araki bulaki..
öyle bir şeydi.
:drunk:
Printable View
bitcoini 10 a katlamış bizim kaatlar..bunlardan iyi koyun kaadı mı olur len..
endekiz deel 7500 e..5500 lere gelse de valla pahalı billa pahalı..
bist100, 10 yıllık getirisini şuan itibariyle yaptı zaten..
meydan boş aslında..Yabancı yok, yerli tuzağa atlamıyor..meydanda 2 kesim var..1 hırsız çoban ve yancıları..bugünkü tablo örnek..
2. kısa vade viop miop vurkaççılar..:oleyo:
niye büle...çünkü bist100, 5 yılda 10 yıllık getiriyi cebe koydu..
şuan itibariyle bist100 deki kaatlar 5 YIL PAHALI..
yıl hesabı bu da..:oleyo:
temsil misal..bir ev alacaksın..10 milyon dediler..bist100 de bu ev 5 yıl sonraki fiyattan satılıyor..mesela 200 milyon
ulen büle sistem olur mu..
yabancı gelmiyor yerli kaçıyor..heralda yani..mal yerine koydunuz yatırımcıyı..
aynen büle..sistemi çökerttiler..
benim fonu bozup hisse almamı bekliyor sığır..
1lot almam..
hani 2 kat 3 kat 5 kat 10 katı anlarız da 142 kat ne oluyor..
ben borsadaki üst akılın aklından şüpheleniyorum..hakkaten yatırımcı bekliyor mu diye..bu durumu anlamayan birileri var başta..zırrıkı cahil olmasa bu yola başvurmazdı
ben herhangi bir hisse aldığımda param aslında şuan 1/10 a düşüyor..çünkü ederinin 10 katından satıyor malı
ve ısrarla bana bunu yaptırmaya çalışıyorlar..ya bunlarda akıl yok ya da millette akıl yok sanıyorlar..
bu kadarda dalga geçilmez milletle..
bundan önce hektasın tarihinde 4 yılda 100 kat çıkış olmuş mu..hayır..hemen ardından bu kadar zarar açıkladığı olmuş mu ..hayır..
ne anlyorsunuz burdan..adam 100 katı alıp cebine koymuş tepeden sallaya sallaya geliyor..
bunun içinde sebep lazımdı..kalemle yazıverdi bilancoyu..ama herkes yapamıyor bunu..belki yetkililere takılıyor..diğerleride sebepsiz düşecek..
ÇÜNKÜ BU ORANDA ÇIKIŞ OLMAZ..BÖYLE SOYGUN OLMAZ..BORSA DA OLSA OLMAZ..
Ne mühendisi ya..ortada soygun ekibi var.. 100 yılın soygunu
akbank pastası tam bir komedi
Bu soygunu asla unutmuycaz :kahkah:
https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=x3Fjn4N8bJMK6QFp
bu büyüklükteki bir soygunun 2-3 yıl dip çalışması olur..2001-2003 gibi..işte mühendislik burda..
2-3 yıl taban çalışması ile algıyı değiştirebilirsin ancak..
ben hemi 10 kattan işlem görem kaadı alacam yani param hisse aldığım an eş zamanlı olarak trink 1/10 a düşecek..hemide üstüne 2 yıl tabanda bekleyecem..bunu eşşek yapmaz..
Nisan vade
Pasta nasıl acaba,
Ağalar hangi tarafta gözükmekte?
KARADUMAN hocam 2021 de sanırsam ekmek 1 tl idi şimdi 15 tl kaç tl'ye geri gelmesini bekliyorsun? :)
ekmek 15 kat çıkarken kaatlar 100 kat çıktı..aradaki fark ne olacak..
görmezden mi gelek bu soygunu..mal mı olak..şuan borsanın üst akılsızı yerli yatırımcıya sen malsın diyor.. halbuki mal olan kendisi..bu fiyattan kimse hisse taşımaz..
garaduman bırak bu ayakları longmusun doğru söyle :kahkah:
ben tekniği adım adım takip ediyorum..bu akılsızın da ne izlenim verdiğini biliyorum..
kendide biliyor burdan yeni trendi tabiki başlatamaz..
ama bu süsü veriyor umuyorki faizdeki ya da fondaki paranın bir kısmını hırsız yancılara kazandırmak..
ellerini rahatlatmak..
zaman kazanmak..ama bunu dahi yapamaz..akıl olsa bu yola başvurmaz..
mutlaka akılsız biri var bu ekibin başında..belkide emir kulu..çünkü mantıklı izahı yok
bu hırsızların tezgahından hiç bir mal almam dayu..
isteğimiz belli..
7000-7500 endex..
5500 kaatlar..
bundan kaçış yok..
para istiyorsa büle..
zaman kazanacam diyorsa her türlü hileli verileri kullanabilir..özgür..ama gerçek rakamlara gelmeden yatırımcı gelmeyecek
şu akbank spotunu gün içinde belki 1000 kere lambaladılar. biz yapsak anında aracı kurum arar.
şuan bile kaatlar havada iyi duruyor..Patronlara kalsa basarlar aşağı..( hektaş gibi) ordada özgür değiller sanırım..( hektaş hariç)
inanıyorumki şuan 5-10 tane Patron habersiz satışa geçsin, kulağını kökünden koparır üst akılsız..bizim oynumuzun üstüne işiyorsun diye..
XLBNK % 8,00 XUSIN % 0,72
Yükselen 300 düşen 249
bi haber ney gelebilir bu kadar ralliye.
ne bilem
sınırsız doğalgaz bulmuşuzdur falan flen.
https://www.indyturk.com/node/754678...%C4%B1klanacak
TÜİK'in enflasyon verileri asılsız" davasında karar 15 Mart'ta açıklanacak
Yarın bi kısmını geri verse bile
Bile diyorum çünkü vermez :he:
yüzde 3 yükselen endekise yüzde 1 vermesi hiçbişii ama verirse hisseler pert olur endekise bişii olmaz
tehaye verdim cortu... petkim hala long.
yavaş ver be heyvan bee...... :drunk:
Bim hızlı yükselse, vuracağım şortu ama benden önce davranıyorlar.
Şişeyede basabilürler ama tercih meselesi yabcak bişii yok
Karaduman her gün vitrinin önüne geliyor..Ekmeği cama bandırıp gidiyor..İçeri girse tavuğu yiyecek..:oleyo: