Sağolun.teşekkürler
Printable View
Sağolun.teşekkürler
bu şirketi öz sermayesini ne etmiş?Öz Serm. 454.207.674 iken Öz Serm. 9.019.299 olmuş ne olmuş özsermaye bilen var mı?LATİFE Hanım satıyor çünkü bedelleye girmek istemiyor olabilir mi? Latife Boyner kar edecek hisseyi neden elden çıkarmak istiyor? 3 aylık bilançoda -123.492.962 zarar açıklayan şirket neden defter değerinin 270 kati ile piyasada işlem görüyor?
Arkadaşlar, bedelli sermaye artırımı ne zaman gerçekleşecek bilgisi olan varmı ?
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
katarlıllar aptal mı niye 270 kat fazla piyasa değeri olan bir şirkete ortak oldular.bunu da sormak lazım.......
sonrasında latife satıyor ama alıcı kim onu biliyor muyuz.belki alıcı da kendileri olabilir.yani bankacı deyimiyle fiktif işlemler olabilir mi.......
Bedelli haberi de derdimize derman olmadı. bu gidişle bizim askerlik bitmeyecek anlaşılan..
Latife son malları verdi sanırım
Artık 40 lira altına yerleşmiş bulunuyoruz.35 TL yi direnç olarak görebiliriz. İstikrarlı düşüş devam ediyor. Durmak yok yola devam :)
Nasıl bir yorum bu arkadaş.
Daha 35 altına inmediki direnç 35 olsun.
Düşüş sürebilir ama 35 altına inmeden direnc 35 demek mantıklı mı?
25 i bekliyordum ama spk onayından sonra bu gerçekleşmeyebilir.
İnşallah bedelliden sonra 25 i geçer ve zararlar biter.
Şikayet edelim de kimi kime şikayet edelim? Her şey ortadayken gören yoksa çabalar boşuna. Yukarıdan seyredenlere hakkım haram olsun.
Evet haklısın direnç değil destek olmalı. Yanlış yazmışım.
Ben şahsen bedelli onayı çıkınca sert bir yükseliş bekliyordum. Ama olmadı. Ben hala bu işte bir oyun var diye düşünüyorum. Fakirin ekmeği unutmuş derler ya :) Ama ben artık bedelli bölünme olunca yada biraz bekleyip tahta yapıcıların biraz daha hisse toplayıpca yukarı hareket başlatmasını bekliyorum.
Ytd.
Istanbul portfoy pay orani 10.06 4.232.000
15.06 pay orano 4.432.000
200 bin lot nerden virman olabilir
12 Haziran'da bunu yazmıştım, aradığın 200 bin lot bu olmasın :)
[QUOTE=Mosquito_;553979]Istanbul portfoy pay orani 10.06 4.232.000
15.06 pay orano 4.432.000
200 bin lot nerden virman olabilir[/QU
12 Haziranda özel emir ile 200 bin lotluk bir işlem gerçekleşmişti.
hem alan hem de satan kurum iş yatırım idi.. İşlem yanlış hatırlamıyorsam 42.00 dan olmuştu.
Bu işlere çok takılmamak gerek bence. Elinde kişisel malın varsa ve istanbul portföye verip bunu sen yönet veya saklamasını sen yap dersen istanbul portföydeki mal her an artmış gibi görünebilir. Oysa ki sen malını satmadın..
Bu Boyner'in her işi sorunlu. Bedelli sermaye artırımı onaylandığında normalde birkaç gün içinde uygulanır. Bu dinazor 4 gün geçtiği halde hala bekliyorum.
Spk nin onayli duyuru metnininde ilan etmediler. Gerci kanun onayli izahnameyi teslim aldiktan sonra 15 is günü sure veriyor sirkete.Bunu aciklamayarak ne pesindeler anlamadim.
Bu hisse yüzünden o kadar güzel prim yapan hisse kaçırdım ki. Bu lanet kağıda buluşmakla hayatımın hatasını yaptım. İnada bindi iş. Israrla bekliyorum. Bakım sonunda ne olacak. Şu bölünme işi de bir olsun bakalım diye bekliyorum. Umarım sonu iyi olur.
Kap'a böyle bir haber düştü ama sanırım pek önemli değil ki hisse üzerinde bir etkisi olmadı.
Açıklamalar
Ana Ortaklarımızdan*Boyner Holding A.Ş.'den Gelen Açıklama
Hissedarı*olduğumuz Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.'ye ("BOYP")*ilişkin olarak, Şirketimiz Boyner Holding A.Ş. ile Mayhoola for Investments LLC*("Mayhoola") arasında 29 Nisan 2015*tarihinde imzalanan ve aynı tarihli özel durum açıklaması ile kamuya açıklanan ve*tadil edilmiş hissedarlar sözleşmesi 21 Haziran 2017'de tekrar tadil edilmiştir ("Hissedarlar Sözleşmesi").
Hissedarlar*Sözleşmesi'ne yapılan tadil kapsamında:
*
(i)* * * *29 Nisan*2015 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya açıklanan Mayhoola'nın BOYP*paylarını iki yıl boyunca satamamasını öngören sözleşme hükmü tadil edilerek Mayhoola'nın satma hakkı kısıtlamasının, BOYP sermayesinde sahip olduğu*paylarının BOYP sermayesinin %30'unun üzerindeki kısmına ilişkin olarak *2020'ye kadar uzatılması;*
(ii)*******29 Nisan*2015 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya açıklanan ve Mayhoola'ya tahsisli*sermaye artışı ile elde ettiği paylarının tamamını Boyner Holding A.Ş.'ye satma*hakkı (put option) tanıyan hissedarlar sözleşmesi hükmünün, Mayhoola'nın sonradan*devraldığı BOYP paylarını da kapsayacak şekilde (ilgili satın alma bedelleri*esas alınarak) tadil edilmesi; ve*
(i)*********29 Nisan*2015 tarihli özel durum açıklaması ile kamuya Şirketimiz lehine tanındığı*açıklanan satın alma opsiyonu (call option) tadil edilerek Şirketimize*Mayhoola'nın tüm BOYP payları üzerinde ve Mayhoola'ya da Boyner Holding*A.Ş.'nin BOYP payları üzerinde (opsiyonun kullanım tarihinde bağımsız değerleme*kuruluşlarınca yapılacak değerlemeye göre belirlenecek fiyattan) satın alma*opsiyonu (call option) tanınması;
hususlarında*mutabakata varılmıştır.
19.06.2015 tarihinde Mayhoola BOYP de tahsisli sermaye artırımı neticesinde sermaye 40milyondan 57.7 milyona artırılırken beher hisse için 50tl fiyat ödemiş.Şimdi Mayhoola sermaye artırımından elde ettiği paylarını 2020ye kadar satamayacak demekki.2020de satmak istese 50tl ye zaman maliyeti eklenmek suretiyle Boyner Holdinge geri satabilecek mi demek oluyor acaba?
Mayhoola bence ya dolaylı olarak Boynere KREDİ vermiş oldu,ya da uzun vadeli satın alma niyetinde.Ama zarar eden firmayı neden alsın.Sanki aralarında bir kredi hisse rehin anlaşması yapılmış.Boynere kredi karşılığı Mayhoolaya hisselerini rehin vermiş,kredi vadesi de 2020 de son buluyor.
YTD değildir.
Mayhoola nin 5. Yil sonunda yani 2020 nisan sonunda paylari tahsisli olanlari 325 milyona boyner holdinge satma hakki vardi, burdada bir revizyon olmus son paylarda satma hakkina dahil ancal fiyat net degil tahsisli alinanlar ici 50 tl mi 325 milyon usd mi .
Arkadaşlar şöyle bir hesap yaptım. Borsa 75 bin de iken Boyner 85 TL civarında idi. Şimdi endeks 100 bin oldu olacak. Bu durumda Boyner'in değeri 110-115 TL civarında olmalıydı :)
Bu fiyata ulaşmak hayal olduğunda göre,, O ZAMAN DANS :))
holdingten olan 200 milyon tl alacağını max yasal faizi ile aldı. Esas haber bu. Öz sermaye 228 milyon tl arttı.
Bu haber güzel. dahada guzel olacak inşallah ytd.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde2 çıkarıp eksi 0.4 a basan Latifeyse Latife nin,spekse speğin ben taaaaaaa
Bir yiğit geldi tahtaya ve biraz yukarı ittirdi. Ve beklenen son. Hızlı bir şekilde aşağıya doğru yolculuk başlar :)
Tahtayı gören varmı gençler, birisi 41.160 lı fiyattan baskı mı yaptı bizim kahramanımıza.. çünkü bu fiyatta takıldı ve sonra hızlı bir şekilde verdiler.
gedik ve A1 hisseyi alarak başladı. tam 41.34 e kadar aldılar . 1000 lot daha alsalar 42 nin üstüne atacaklar derken elinde milyonlarca lot olan İŞ geldi ve 7000 lot 40.86 ya satış koydu ve yine tahtanın içine etti. Geçende 39.02 ye kadar veren İŞ olduğu için aynı beklenti ile herkes alışını çekti. Diplere İŞ in satacağı miktarda alışlar yazdılar. Haydi hayırlısı
işteki 7000 lot yerinde duruyor mu yoksa sildi mi 40 altına salmazsa elbet bi tepki verir ytd
Bu haftada bundan bişey olmadı.Bu şirketin 4.400milyon tl borcu var,buna karşılık elindeki döner varlıkları 2.166tl üstelik bunun 1250tlsi stoklardan oluşuyor.Sermaye artırımı olumlu bir karar ama sadece200milyon tl nakit girişi sağlar.Devede kulak.Bilançoları makyajlı değilse hep faaliyet zararı, üstüne de kredi maliyetleri eklenince zarar devasa oluyor.Ben bihaber değilim ama bu şirketin elinde ki gayrimenkul durumu nedir acaba,satmaya değer para yapan bir arsa arazi binası yok mudur?Bir yandan da düşünmeden edemiyorum,devasa borcu veren bankalar salak mıdır,elbet ipotek bloke falan filan ellerinde garanti vardır.
ytd değildir,amatör düşüncelerdir.
Bütün Boypzedelerin ramazan bayramını kutlarım.
takıp edelim
(5) İzahname veya ihraç belgesinin Kurulca onaylanmasına karar verilen tarihi takip eden yirmi iş günü içerisinde teslim alınmaması veya bu Tebliğin 28 inci maddesinde belirtilen sürede ilan edilmemesi halinde, Kurulca izahnamenin veya ihraç belgesinin yeniden onaylanmasına karar verilmesi gerekir.
Endeks gitti parise biz bitlise mutkiye...
40.52 kapanış bekliyorum senden spek,hani günü artı kapatcaz ya sevindirirsin bizi tşk YTD
4050 den 375k işlem oldu
Karsilikli islem gibi 75 .000 kemiksiz citimenkul almis.is-gedik-AK vermis
önce 40.50 den citi 75 bin lot aldı. akyattan 20 bin , gedikten 25 bin ve işyattan 30 bin lot olmak üzere.
daha sonra özel emirle 375 bin lot 40.50 den mal geçişi oldu. alıcı yine citi ve satıcı işyat idi.
karşılıklı işlem/cep to cep/tahtadan virman artık ne derseniz...
40.50 den 375 bin lot tek kalemde alan citi her nedense 40.52 deki 3500 lotu almıyor !!!
Bi TOTO nu kaldıramadın gitti ya,
Akşam keşke şu 375bin lot ile ilgili bi açıklama gelse,ama sanmam yüzde5 in altı olduğu için gerek yokytd