Docoda kimse kalmamis galiba
Printable View
Docoda kimse kalmamis galiba
Bütün hisseleri topladılar nerdeyse, kimsenin kalmaması normal. Dolaşımdaki son oran %3.04 olmuş. Yukarı sürüp toplanan mallar rahatlıkla pazarlanabilir ama hala daha düşeni alma peşindeler. %2 son durak sonra büyük ihtimal elveda diyecez DOCO'ya. Bist için büyük kayıp olacak. İnşallah olmaz. Ama gidişat Bist'ten çekilişi gösteriyor. Euro emeklisi olmak için tuttuğum bir miktar var onu da zorla alacaklar elimizden.
Borsa kotundan çıkmak ısterse son fıat nasıl belırlenıyor.Yanı fıatı onlar mı belırlıyor yoksa pyasadakı son fıatlarmı oluşuyor
Bende ekmegini yedim bereket versin ama bi kac gun once dayanamadim tekrar girdim umarim hata yapmamisimdir degerli fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim herkese saygilar
Ayrica euro olarakta islemlerini takip ediyirum haliyle merak ettugim ordaki islem hacmi
Bilançonun farklı kalemlerine bakılarak ayrı ayrı fiyatlar bulunuyor. Bir de geçmiş tarihli fiyat ortalamaları bulunuyor. Bunlardan en yüksek hangisiye o fiyat baz alınıyor.
Dolaşımdaki oranı %3'e kadar hızlı bir şekilde indirdiler. 2'lerin altına iniş 20'lerden 3 lere inişten daha zor olacaktır.
Çekilme durumunda DOCO hisselerine veda etmek zorunda olmak dışında bir olumsuzluk olacağını sanmam.
burdaki fiyatlama hikaye viyana çarpı euro kurunu robota bağlamışlar gerçi viyana da çok sert hareketler yapıyor adam 50 euroya sürse sürer mal çok toplu
doco ya cahiller dadanmış. hayır olsun...
*iş yatırım, do & co için 737,00 tl hedef fiyat ile tavsiyesini 'al' olarak başlattı
Dolaşımdaki hisse adet oranı %2.8 oldu. 0.80'lik bir kısım kaldı. Dün ve bugün ile birlikte 2.5'lere yaklaşacaz büyük ihtimal. İş yatırım biraz geç kaldı.
Avusturya daki fiyatlama çok dengesiz Euro çıktı diye burası artıydı yarın geri Çakar
İş yatırım hedef fiyat verip al tavsiyesi vermişse, sıkıntı var demektir. İş yatırım elindekileri satacak anlamına geliyor olabilir, iş yatırımın genelde yaptığı olay...
AL diyor kendi topa girmiyor 400 lotla bu iş olsaydı biz tavanlardık
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrAJp.jpg
DOCO dolaşımdaki pay oranı 3,32
İnanılmaz bir baskı var Euro da böyle yükselirken ateşlemesi lazımdı artık bende bu fiyatlardan kotadan çıkacağına inanmaya başladım
Yanılmıyorsam halka arz fiyatı 50 TL civarı, benim anlamadığım 50 TL den halka arz edip, yüksek maliyetli toplamaları ve yüksek maliyetle borsa kotundan çıkmaları . Bunu aklım almıyor, yani nasıl bir mantığı olabilirki ? Aklıma gelen şeyler var tabii am buralara kadar yükseltmeden, kottan çıkmaları mantıklı olurdu, diye düşünüyorum. Sizlerinde düşüncelerini öğrenmek isterim arkadaşlar...
Dolaşımdaki oran tekrar % 2,80
Hala cacık modunda mehter takımı gibi büyük ihtimalle mart ayına kadar bu modda takılacak
Zaman zaman dolaşımdaki oranın arttığı oluyordu. Mal düşürmek için yapıyorlar bu hareketi. Her defasında önceki oranın da altına düşülmüştür. Kalan malları almak zor olacak. O yüzden karşılıklı işlemlerle çaba arttı.
Bu arada araştırdığım kadarı ile bu kotadan çıkma işi zor çünkü mallar tek elde değil alan fonlar satmayı düşünmediğinden dolaşımdan çekiyor gibi kotadan çıkması için yüzde 98 inin tek elde toplanması gerekiyor ama öyle bir bildirimde yok olsa bildirim atma zorunluluğu var zaten yani diyeceğim geleceği büyümeyi öngörenler malı paketlemiş havası var
Bildirim atsalar toplama işi iyice zora girer bu kadar alamazlardı. Deşifre olmamak için farklı hesaplardan toplanıyor büyük ihtimal. En sonunda pay alım satım bildirimiyle malı gerçek sahibine devrederler. FD oran 2'nin altına düşünce belli olur.
ömür törpüsü oldu
Peki ama hala pastayı göremedik.
Ne bizdekinden hayır var ne Avusturya dakinden bari o tutunsaydı ama maalesef Euro düşüşünü de ekledik mi yarın mokoko
Avusturya kapaniş güzel oldu pazartesi icin ümit verdi
Ümidi yine kırdı
Bu gun cok hareketsiz
Bistin kapanisina onbes dakika kala yukari surdu avusturyayi kapandiktan sonra verdi asagi bistte ele vermeyeni calisiyolar acaba dusundurucu bi hareket
Bugünde Avusturya aynı hareketi yaptı
işyatırımın tavsiyesiyle farkettim ama hisse geçen sene yapacağı zıplamayı yapmış sanki, 30 fk ile bir daha zıplama yapar mı yoksa esaslı bir düzeltme mi gelir bilemiyorum.
*doco'nun 2018/2019 mali yılı 01.04.2018-31.12.2018 döneminde konsolide karı 133,26 milyon tl(önceki 118,24mln)
DO & CO Aktiengesellschaft
Kapanış (TL) : 466.3 - Hedef Fiyat (TL) : 736.55 - Piyasa Deg.(TL) : 4544 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.35 -
DOCO TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 57.96 Analist: uonder@isyatirim.com.tr
DOCO 3Ç18/19 Mali Sonuçları - Olumsuz ama beklentiler dahilinde
DO&CO 3Ç18/19’da 36,57milyon TL net kar açıklayarak önceki yılın aynı dönemine 43 milyon TL net kara göre %15 ’lik azalış kaydetti. Net kar rakamı bizim 3Ç18/19 için beklentimiz olan 6 milyon EUR net kar ile uyumlu. Ancak kıyaslama yapmak için konsensüs tahmini bulunmuyor.
Şirketin gelirleri yıllık bazda bir önceki yılki aynı döneme göre %2 oranında hafif azalarak 1,32 milyar TL tutarında gerçekleşti. Avusturya Demiryolları İşletmeleri ile Mart 2018 itibariyle ikram hizmetleri anlaşmasının sonlandırılması ve TL’deki değer kaybının olumsuz etkisi nedeniyle, sonuçlar beklentilerimize paralel 2018/2019 mali yılının 3. çeyreğinde bir daralmaya işaret ediyor. Bu doğrultuda Restoranlar, Yolcu Salonları & Otel segmentinin gelirleri 2018/2019 mali yılın ilk 9 ayında %27,6 oranında düşüş kaydederek 553 milyon TL olarak gerçekleşti. Ancak mali yılın ilk 9 ayında Türkiye’de, Türk Hava Yolları’nın özellikle yolcu sayısındaki artışa paralel, şirket Türk Lirası cinsinden %33,7’lik bir ciro artışı gözlendi. Fakat Türk Lirası’nın Avro karşısında değer kaybetmesi DO & CO’nun konsolide gelir tablosuna %7,2’lik bir azalış olarak yansıdı.
Konsolide FAVÖK rakamı 3Ç18/19’de, geçen yıl aynı dönemde kaydedilen milyon 128,9 milyon TL’nin altında, 116,5 milyon TL tutarında gerçekleşti. Konsolide FAVÖK marjı geçen yıla göre kötüleşme göstererek 3Ç18/19’da %8,8 oranında gerçekleşti ( 3Ç17/18: %9,6, 2Ç18/19: %10,7).
*iş yatırım, do&co için hedef fiyatını 738 tl'den 723 tl'ye indirdi, tavsiyesini 'al' olarak tekrarladı
Hergun eksi hicbi yerde tepki yok paso asa hedef ne ? 300 mu ? Ona göre bekleyelim.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.