Tahta da panda varmış deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Dikkat etmekte fayda var.Kimsenin canı yanmasın
Printable View
Tahta da panda varmış deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Dikkat etmekte fayda var.Kimsenin canı yanmasın
Tahtada panda var milleti dudukledi şimdi buraya yaziyom yarın veya akşama sonra rheag hissesini pazarlayacak
Panda Ayhan grup kurdu wassaptan doburu önce kendisi ve yandaşları aldı daha sonra gruba aldırdı ve kimse satmayacak dedi ektireleri istiyordu hesabın kağıdın yüzde 50 sini aldığımızda kağıt 5.00 dedi 3.85 iken gruba konuşma yaptı kağıdın yüzde 60 aldık dedi kimse güvendi satmadı tabi yandaşları hariç kağıt geldi 3.13 ha nasıl yüzde 60 takasın i aldıysa milleti kandırıyor arkadaşlar yandaşı olan birde Zeus denen yaratık var grupta kim eleştiri yaparsa hemen atıyor burayı oluyorsan duy yaratık Zeus hani maliyetin üstünde kağıt diye konuşuyorsun hadi bakalım şimdi ne oldu aldığınız karlar haram zıkkım olsun yemeyesiniz kefen paranız olsun bütün vidolar var bende millet resmen. Umut verdiniz Allah sizi umutsuz bıraksın arkadaşlar bunlar şebeke kanmayin bunlara bunlar kan emici bugünde millete izfasi pazarladı tahtadan ciktilar
Kagiditlari önce kendiler topluyorlar sonra wassap grubuna aldırıyor twter ve telegram grubuna aldırıyor oradan millete mal.basiyor ondan sonra yalanlara başlıyor doylemeye
Sırada hangi kağıt var ve hangi kurbanlar var panda Ayhan ve averesi
Ayhan ve avrreleri Allah belanızı versin kefen parası olsun inşallah yemesiniz o kar ettiğiniz paraları tez zamanda inşallah amansız bir hastalığa yakalanirsiniz
Doğan grubu doburu eninde sonunda satacak bekleyen kazanır panda vs girer çıkar hiç önemli değil derinlik kazanır hareket gelir işte isteyen verir isteyen alır.
https://i.hizliresim.com/qAPWd5.jpg
8 temmuz 2019
saat 15,40.
Ekran önümde malınızı kaptırmayın benden söylemesi toplamak için çok çaba sarf ediyorlar bilginize.
Lot satılmadan hisse düşürülüyor ne güzel verin aşağı korkanların üç beş lotunu alırsınız belki.
Comeo dobur da bir yükselme olurmu
Hissenin dibi 2.80 -90 civarları son işlem gününde teknik olarak düşeni kırmış vaziyette, satış hikayesi devam ediyor bu da hisseyi canlı tutuyor döviz fazlası var borcu yok, sırasıyla 3.09-3.27-3.45-3.67-4.04 Fibonacci seviyelerini takip edebiliriz, muhtemel yükselme potansiyeli mevcut.
3.09 adam gibi geçip 3 gün kalİrsa dobur yükselişe geçti diyeceğim.
Nerden aldım bu cenabet kağıdı borsa %1.5 çıktı bu adı düştü.ne hayallerim vardı dobur. Boylemi olacaktı. Eğer yüzümü guldurmezsen ilişkimiz biter
Unutmayalım! Borsa sabırsızların sabırlı olanlara para kazandırdığı yerdir. Dobur düşmüş ancak az da olsa (10 bin)para girişi var.
Dediğimiz gibi oldu toplamaya çalışıyorlar 3.29 Hacimli gecilirse rota 4
Dobur la ilişkin devam ediyor. Yukarı dan sat 6-7 kademe alttan al işini yapamıyorum.
Bu fiyat seviyesi Doğan Burda Rizzoliye yakismiyor..
Hakettigin yere gel artik..
Ytd.
Hakettiği yer kaçtı defter degeri 2 lira mi ne
Trump towers da 21-22-23 katlar bunların diye okudum. Dogrumu ki. Doğru ise 3+1 daire 6 milyon. Her katta 2 daire den 6 daire 36 milyon eder.
@Ergsy05 tweter hesabımda takas pasta vb. paylaşıyorum bilginize
Teşekkürler Comep..kimselek yokken Rizzoliye güvenmemizi sağladın 👑
Yarın 3.27 hacimli geçilirse ufak tefek engeller hariç 3.93 kadar önü boş, inşallah bir aksilik olmaz hep beraber kazanırız.
Satış tarafına kalın lotlar koyup alış tarafını zayıf tutuyorlar hacimsiz düşürülüp hacimli çıkış yapılıyor bu da hissenin daha gidecek yolu olduğunu gösterir.YTD
Bugün kü gibi cakilacaksa işimiz iş 2 kuruş kar ettik diye seviniyor dum oda
Gitti .boyun devrilmesin emi bodur dobur.
Fazla mi gözümüzde buyüttük bu hisseyi ne..
Bu resmen KY.düsmani , 3 kuŕuşun peşinde olan adamlar tarafindan yönetilen....
Hisselere benziyor.
Yoksa hep mi öyleydi..
Rizzoli vs çakma o zaman..
Bildiğin bizim şark kurnazi.
Sorsan ..şöyle moderniz..boyle avpuraiiz..
Sen galiba Dobursun..Rizzoli değil..
Ytd.
Bir aydır alan zararına verip çıkıyor herhalde hissede kar eden yok ama satmak için sıraya giriyorlar, ayrıca rizolli bu şirkettin ortağı değil Alman Burda ortağı.
60 m dolara gider bu dobur en az...ama alaman ortak kendisi almak istiyo olabilir.o zaman önce burayı ezer de ezer...
Bakalım daha ne kadar ezecek???
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi N olacak..aşağıda vermiyorlar.
.
Kaldik böyle...
Boyle bekle dur diplerde..
Alalim bari biraz daha..
Ytd.
DOBUR Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 53706 Yıllık Değ%:-98
Doğanın bunu satması gerek...ölüsü yılda 10 m kar eder bu şirket..çalışmıyor dobur yatıyor..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki kez firsat verdin 3.20 lerde satmadim belki hataydi.
düşürdün alima geçiyorum. 2.87-2.94 araligina bak bugün .
Yerin burasi değil..
(Ikielliler diye espri yapmayin lütfen )
Gelse fena mi olur..yoo stoklari güncelleriz.
Inceldigi yerden kopsun.
Ytd.
https://i.hizliresim.com/yGGJ2j.jpg
aylık takas
Dobur da geçtiğimiz hafta Osmanlı ve Halk yatırım üzerinden kuvvetli alım oldu bu kurumlardan ya da virman yapılacak bir başka kurumdan çıkış olabilir dikkatli olmakta fayda var, kar cebe yakışır şahsen ben çıkış yaptım kalanlara bol kazançlar. YTD
Nedir bu sabah 4,1 akşam 3,4 %20 marj
Alan satan kim?
Takas da son durum nedir
uzum zaman sonra hissedeyim. bu kadar hareketli iken girmek mantıklı mı onu göreceğiz.