Değerli bilgi ve yorumları nı paylaşarak hisse yi daha yakından tanıma fırsatı nı sunan değerli arkadaşlara teşekkürler inş. hisse yatırımcısına da güven vererek çok daha iyi yerlere gider..
Printable View
Değerli bilgi ve yorumları nı paylaşarak hisse yi daha yakından tanıma fırsatı nı sunan değerli arkadaşlara teşekkürler inş. hisse yatırımcısına da güven vererek çok daha iyi yerlere gider..
Kaynak kardesim şirketin kendi sahibi ile yapılan röportajlar da akşam gazetesi ekonomi sayfasında yer alıyor takip etsen görürdün.Araştırma zahmetine girmeden ayarmı veriyorsun , kimseyi yanlış bilgilendirmiyoruz Şirket yetkililerinin bizzat yapmış olduğu açıklamaları yazıyoruz bende bilmiyordum öğrendim , açarsın şirketin telefonunu aklına gelen soruları sorarsın öğrendiklerinide bizlerle paylaşırsan şahsım adına çok sevinirim artı kimseye alın satın yatırım yapın demiyorum zaten böyle bir şey de diyemem bende herkez gibi küçük bir yatırımcıyım, hiç birimizin kaybetme lüksü yok , en basiti geçen gün şirketin CEO su ilk çeyrekte % 41 büyüme yakaladık demedimi daha bizim bilmediğimiz büyük oyuncuların neler bildiğini bile bilmiyoruz.
Daha henüz bu topic de 33ncü sayfadayız , inşallalah 133 -233 ncü sayfalarda da çok güzel şeyler yeni yeni arkadaşlar , farklı fikir ve düşünceler hep beraber paylaşabiliriz.
Takas paylaşırmışsınız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
artık kağıt herkesin radarina girdi SPK nın bile dikkatini çekmiş 17.20 de yazı göndermiş belkide 3 ü bu yüzden kıramadı ama karların altındaki kardelenin üstündeki kelebek gözükmeye başladı karlar erimek üzere kelebek uçmak için kozasindan çıkmaya hazırlanıyor. SASA 3 ayda 1.90 dan 5 e gitti. inşallah sıra bizde
yazdıklarım tavsiye değildir.
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş, ziraat, deniz, alan ve credit tahtadaki ilk beş alıcı.işyat 2,86 ortalamayla 360 bin lot artıda.credit ise kemiksiz yani hiç satış yapmadan 47 bin lotu 2,78 ortalama ile almış.özellikle işyat ve credit'in alımları nicelik ve nitelik açısından dikkatimi çekti.saygılar selamlar.herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
o bu adamlar buraya girdiyse hareketler dahada hızlı olur sert yukarı sert aşağı panik yapmayın beyler bu bilanço bile bize yeter
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece duygusal değil mantıklı düşünmek lazım önümüzdeki günlerde süreç içerisinde daha iyi olacak gibi
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.