Sn.yiğit okudugumda %95 sırket sermayesını kaybetmıs yazıyor (burda yazanlardan bır arkadas ) ona ıstınaden yazdım..ve sordum..
Printable View
Sn.yiğit okudugumda %95 sırket sermayesını kaybetmıs yazıyor (burda yazanlardan bır arkadas ) ona ıstınaden yazdım..ve sordum..
Düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü 0.18 TAVAN kokusu çıkar yakında......hisse tavana kitledi vardır bir cıdık diye hala korkuyom adam bizi paronayak yaptı.
1.300.000 bin lot 0.18 de bekliyor.
Yiğit kardeş yazmayayım diyorum zor
Neye göre kime göre batık soruları fazla fantezi yahu şirketin içi 5 yıldır boşaltıldı bir numara yankesici moris kırcı iş tuttukları hepsi yargıda dolandırıcılık suçuyla yargılanıyor Yok katardı çindi ingilizdi hepsinin sonucu ortada sonuç ne bellin spk uyarılarını yaptı şirketin öz sermaye si gitmiş önlem al diye adam tınmadı gidişat belli
Elif Hnm aradımda şöyle dedimde muhabbeti biraz fantezi değilmi kim Elif asgari ücrete çalıştırıp sırtından şirket yönetimi al takke ver külah nolacak elf Hnm kurtaracakmı bizi yılanın başı belli omunda yolu spk savcılık ve yargı adam Yen'i Türkiye düzeninde yerini sağlamlaştırmış kimse dokunamıyor
Onun için Yok öyle durum şimdi falan hikayeleri algı olur gerçekler ise algının üstünde
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu arada bugünkü işlem emin olun kendisi daha dün 5000 lot alış verdim gelmiyor diye yazan var eee bu ne perhiz 1000 veya 2000 tl ile işlem yapılan kağıt bi anda 1000 kat işlem katlıyor geçelim bi kalem
Kendi adıma Allah kurtar sın kurtulacağım gün bayramımdır değilse wc kağıdıdır nokta
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KAVGA ETMEYİN BEYLER 😅kapa eglyo haber düşmüş aleyhimize açılan davalar lehimize kesinleşmiş karar var gibi yani çıkış sebebi bu....hukukvdilini bilen birisi yorumlasın.