-
-
-
sn cefaks takas rica edebilir miyiz ?
-
4.1Yönetim Kurulu Başkanı, Evren Güldoğan
30.05.1980 Ankara doğumlu olan Evren Güldoğan İzmir’de büyüdü. Özel İzmir Amerikan Lisesi’nden ve Boğaziçi Üniversitesi siyaset bilimi
bölümünden mezun oldu, Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü’nden iktisat dalında yüksek lisans derecesi ve doktora yeterliliği aldı.
Meslek hayatına ülkemizin en büyük tarımsal kooperatif birliklerinden bir tanesinde AB uzmanı olarak başladı. Rekabet, regülasyon ve dış ticaret ağırlıklı
olarak danışmanlık şirketlerinde çalıştı ve aynı alanda kendi danışmanlık şirketini kurdu.
Yerli ve yabancı kurumsal şirketlerle kamu otoritelerine farklı konularda vekillik ve danışmanlık hizmetleri sundu, uzmanlık alanlarında çok sayıda yazı
yayımladı ve tebliğ sundu.
2012’den beri Say Reklam yönetim kurulu danışmanlığını yaptıktan sonra yönetim kuruluna seçildi.
-
Açıklamalar
En son 24/3/2017 tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirtildiği üzere, Yönetim Kurulumuz tarafından ortaklığımızın paylarının %100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Plaka Mobilya Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesinin, Türk Ticaret Kanununun 127'nci maddesi kapsamında alacaklarımızın sermaye olarak konulması suretiyle sermayesinin 9.000.000 TL arttırılmasına karar verilmiştir.
İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından bağlı ortaklığımızda sermaye arttırımının tesciline ilişkin belge 17/5/2017 tarihinde elimize geçmiş ve süreç tamamlanmış bulunmaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
-
Endeks 96000 üstüne gitti kağıt hala 1.52. yazacak birşey bulamıyorum gerçekten. Yazık.
-
-
Elbet zamanı gelecek, umutsuzluğa kapılmayın.