http://www.tradingview.com/x/3f5RCH1E
KAĞIT GUZEL GÖRÜNÜYOR
Printable View
http://www.tradingview.com/x/3f5RCH1E
KAĞIT GUZEL GÖRÜNÜYOR
Sen bide tahtayı gör sanırsın millet satmaya gelmiş alıcınların 4 katı evet 4 katı satıcı var gelde korkma yemezler spek biz almadan gitmeyiz unutmadık burdayız
Bu hissede bilmediğimiz bir şeyler var. Küçük ortaklar birden bire ortaklıktan ayrılıyor, büyük ortaklar 2,25 liraya aldıkları kağıdı 1.90'lara satıyorlar. Endeks 92 binlere yelken açarken yukarıya bir adım bile atmayan kağıt, %1'lik düşüşe en önde fazlasıyla uyuyor. Dediğim gibi bu kağıtta bir tuhaflık var ama ne? Allah sonumuzu hayır etsin.
Hepinize merhaba arkadaşlar; oturduk izliyoruz şimdi Sanel'i eyvallah takılıyor kafasına göre benim merak ettiğim bir şey var bilgisi olan arkadaşlar cevap verip beni aydınlatırsa sevinirim. Konu şu eğer bu 24 Nisan mıdır ne nanedir bu toplantıda bedelli kararı alırsa ne olur iyimi olur kötümü olur, bedelli her zaman kötü müdür, varsa örneğiyle verilirse sevinirim ne kadar hisse daha belirli bir fiyat var galiba vede yüzdeye göre alınılır, elimizdeki nakit parayı bu hisseye dahada gömersek karşılık bulur mu(şahsi görüşünüzü merak eden benim verdiğiniz cevap beni bağlar rahat cevaplayın. ;) ; en son olarak da bir hisse sahibi elindeki rüçhan hakkını nasıl satabilir, bedelli hakkını kullanmak istiyorsa nasıl kullanabilir vede kullanmama durumunda çok zarara uğrar mı? Biliyorum tez konusu gibi oldu sorularım ama buradaki yatırımcı arkadaşlara da teknik kısımlarının faydalı olacağı kanaatindeyim; şimdiden verilen bütün cevaplara teşekkür ederim, iyi günler.
Ne bedellisi sizin kafa ayarı bozuldu herhalde bizim buralarda bir söz var tam sizlik ağzını hayra aç ..... Diye biz hisselerini geri almalarını beklerken siz ky i bitirme planlarını yazmışsınız bırakın bakın yolunuza ne mi olur hemen satarsız öyle bir durumda
Syn.MELİKEMAL endişelerinize hak veriyorum ama olmamış bir durum için yazıp çizmesek daha iyi olur derim tabii bu benim fikrim eğer olursa reel olay üzerinden konuşuruz.
Syn.Başkan26 bugün itibarıyla da geri alım düşünüyormusunuz bilmem ama akıl sahibi 1M lotu piyasaya sattıktan hemen sonra geri alım yapmaz gibi geliypr bana.
Sn. Başkan kızmayın hemen... :) Ben bu tahtada iyi bir şey göremedim ki olduk pesimist, bende size hak veriyorum ağzımdan yel alsın, olmasın kesinlikle böyle bir şey ama en azından affedersiniz ne nane yiyeceğimizi bilemediğimizden bilinçlenmek adına da soruyoruz en çok ya. Neyse Mr.Brown beyinde dediği gibi inşallah olmazda vuku bulunca konuşmak en mantıklısı. :( Lafını bile ederek canınızı sıktıysam affola; bizde can sıkıntısından ne konuşacağımızı şaşırdık maalesef. Hepinize güzel bir hafta dilerim.
Bugün genel kurul vardı galiba.
Heyecanlanacak bir gündem var mı acaba?
mülk Allah'a aittir