Bunlar ne ya adam habire zara yazıyor sermaye azaltıyor bedeli sermaye artırıyor bunlar olsa ne olur olmasa ne olur ya boş iş ytd
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlar ne ya adam habire zara yazıyor sermaye azaltıyor bedeli sermaye artırıyor bunlar olsa ne olur olmasa ne olur ya boş iş ytd
insanlar zara ediyor bide elinden hiseleri alıyorkar ytd
bunlar da vicdan diye birşey yok hadi hise pirim. yapmıyor birde adamların elinden hiselerini alıyorsun zalim zanetiyorsun bu paraları yiycenmi Alma nazlımın ahını çıkar aheste aheste yiyemesin yiyemesin bogazında kalır yiyemesin yedigini sanırsın yiyemesi o ahlar sende varken yiyemesin ytd
Yucin hocam önünde duran bir engel eş zamanlı vardı onuda spk ya başvurda spk onaylarsa ki onaylayacağını düşünüyorum 65 krş gecmesi gerekmiyormu %53.1 azaltma %99 artıracak.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav/şak/lar/dır şüp/he/siz
-------------------------------------------------
DİPNOT 21 - RAPORLAMA DÖNEMİNDEN SONRAKİ OLAYLAR
Şirket’in 28 Nisan 2017 tarihli özel durum açıklamasında belirtildiği üzere; Şirket’in 28 Nisan 2017
tarihli ve 17 nolu yönetim kurulu kararında Şirket’in bağımsız denetimden geçmiş ve genel kurulca
onaylanmış 31 Aralık 2016 tarihli yıllık finansal tablolarında yer alan 92.482.696 TL tutarındaki
geçmiş yıl zararları ve 15.898.480 TL tutarındaki dönem zararının toplamı olan 108.381.176 TL
tutarındaki bilanço açığının 23.900.000 TL’lık kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasını
teminen, Sermaye Piyasası Kurulu’nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin fon çıkışı gerektirmeyen
sermaye azaltımı başlıklı 19 uncu maddesi kapsamında, Şirket’in çıkarılmış sermayesinin 45.000.000
TL’ndan 21.100.000 TL’na azaltılmasına ve azaltılan tutarın geçmiş yıl zararlarına mahsup
edilmesine, eşanlı olarak 20.900.000 TL sermaye artırımı yapılarak, çıkarılmış sermayenin tamamı
nakden karşılanmak üzere 42.000.000 TL’na artırılmasına karar verilmiştir.
1000 lotunuz önce 531 lot oluyor
540/531=1,01 tl olii
sonra %99 bedelli olii cebinizden 531 tl verip
yani 531x0,99+531=1057 lotunuz oliii
sonra burda
yaşarın payı % 74 den %85 e cikar
tekrar fiyatlar 50 kuruş tekrar sermaye azalt bedelli bu böyle akar gider...
özet: yaşar bizi .i..cek yine vesile olanlarda yol verenlerde komisyonlarını alacak... bknz sapık
Spk onaylarsa Hocam şuan ki fiyattan hisse alıp bedelliye katılmamak daha karlı ben mi yanlış biliyorum
Hocam spk nezaman kararını verir