En çok düşenlerde 4. sırada
bu ne yiyip içiyo
Allah belanı versin
Printable View
En çok düşenlerde 4. sırada
bu ne yiyip içiyo
Allah belanı versin
29 Mart ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :
İsgyo
http://i.hizliresim.com/yE3Y1M.jpg
Hesaba baktim henuz temettu yatmamis. Ama hisse degeri dusmus, toplam portfoy degerimde yuzde 10 a yakin deger kaybi var.
Adamlar basbaya temettu almislar bizden birak vermeyi :rules:
temettü verdi
iki katını geri aldı
hisse verecek
onun da iki katını geri alırsa
bu kağıt kese kağıdı kıymetine iner
Biri de bir bilgi vermiyor
Yıllardır böyle bir hareket sergilememişti
Temettu vermeseydi daha iyiydi ya! elimizdeki hissenin lot miktari ayni ama birim pay degeri dusuyor! Ne anladim bundan ben yaw?!!:vk:
Kar mi ettik zarar mi belli degil! Sermayem eridikten sonra bi anlami kalmadi ki!
Borsada gercekten halisane niyetlerle yatirim yapip hem TL'yi hem de sirketeri korumak onlara finansman saglamak diye bisey kalmadi! varsa yoksa alavere dalavere kurt mehmet nobete!
Yatirim yaptigim sirket kar edince ben de kar edecegim diye bir mantik kalmadi, yani sadece hissenin fiyati artinca kar edecegim mantigi hukum suruyor! O da haliyle herkesi bir spekulasyon bir manipulasyon olsa da hisselerim tavan gitse ben de voliyi vursam mantigi olusturuyor. Yazik! Borsanin kumar yeri olmadigini gosterecek adam gibi bir hisse yok mu?
ISGYO tavan tavan gitsin diye mi bekliyecez her gun? Tavan falan isteyen yok! Adam gibi ederini bulsun her gun yuzde 1 yukselsin veya onu da gectim yarim yukselsin yeter! Bu ne yahu her gun kirmizi veya yerinde sayiyor. Cay kasigiyla topladigini kazanla deviriyor namussuzlar!
Sirket sermayesinin yarisi kadar yillik kar etmis, portfoyu zengin ve yuksek gelir potansiyeli tasiyor, projeleri yolunda isliyor, sabit kira gelirleri var ama pd/dd 0.37 yani esas ederinin yarisi bile degil!
Insanda ne sinir biraktilar ne sabir! 3 kurus temettu ayagina tirtikladilar yine cebimizden!:rtfm:
Genel kurulda becerıksız yonetımı gorevden almaya oy veren 64 mılyon lotun haksız olmadıgı ve yonetıme bır tokat oldugu cok nettır. Sırket sırkelenmelı artık. Saka yapılıyor utanmadan bırde gene mudur gyo larda ıskonto var dıyor .lan mubarek hangı gyo sen kendını kımle kıyaslıyorsun. Ak merkez gyo pd dd ıne bak kac emlak gyo ya bak kac dogus gyo ya bak kac. Emlak gyo nun pd dd carpanı ıle ıslem görse bugün hıssenın degerı 3.64 tl olması lazım. Utanmaz adamlar