Ak yatırım satışları birkaç gündür kesildi. Ya bitti ya da amca tatile filan gitti. Gerçi tatilde de olsa cep telefonundan günlük 15 20 bin lotunu verebilirdi di mi? Heralde bitti.
Printable View
Ak yatırım satışları birkaç gündür kesildi. Ya bitti ya da amca tatile filan gitti. Gerçi tatilde de olsa cep telefonundan günlük 15 20 bin lotunu verebilirdi di mi? Heralde bitti.
Ak yatırımın satışları bittiyse, son bir kaç gündür kim satıyor acaba?
Sanki endeksle yükselmiş, sanki bir kaç senenin dibinde değilmiş gibi endeks düşüşlerine ayak uydurmaya çalışıyor.
Bazı yatırımcılar çok düştüğünü düşündükleri diğer bazı kağıtlara geçiş yapıyorlar sanırım.
YTD
Benim anlamadığım tek nokta diğer büyük ortaklar nasıl fiyata kayıtsız kalabiliyor? Ankara'da böyle prestijli boş kalmayacak bir yerde kendini 9 yılda amorti eden dükkan almak mümkün mü? Üstelik burda kiradan vergi de yok...
Bence yatırımcı ilişkilerini arayıp biraz kamuoyu baskısı yapmakta yarar var. Bir de böyle kötü gitmeye devam ederse Martta genel kurula gidip biraz çemkirmek iyi olabilir.
Hissenin bugünkü hareketleri nefes kesiciydi, başlıktaki sessizliğin nedeni bu olsa gerek.
3,83'ten almak nasip oldu bendenize. İnşallah daha düşük maliyetlerle almayız, herkesin sinirleri dayanmıyor, bu rakamlara.
Sırası gelmişken bir izlenimimi paylaşmak istiyorum. Bir çok başlıkta bizim bugün karşılaştığımız türden dalgalanmalarda küfürün bini bir para iken, bizim başlıkta aylardır süren eziyete rağmen "ağzını bozan" olmadı. Bu strese dayanamayıp hisselerini satan arkadaşlar bile kibarca vedalaşarak ayrıldılar. Umarım bu, doğru hissede olduğumuza işarettir. Başlığın bütün müdavimlerine, bu vesile ile sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
PAGYO Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 23667043 Yıllık Değ%:3
Gelecek Yıllara Ait Giderler (*) 17.096.526 16.930.458
17.096.526 16.930.458
(*) Gelecek aylara ve yıllara ait giderler hesabı, Şirket’in pazarlama faaliyetleri kapsamında yapmış olduğu
giderlerinden (30 Haziran 2017: 17.097.308 TL 31 Aralık 2016: 16.938.201 TL), sahip olduğu taşıtlara
ilişkin sigorta giderleri, yönetici sorumluluk sigortası ve sponsorluk giderlerinden kaynaklanmaktadır. Söz
konusu tutar, ilgili sözleşmeler uyarınca sözleşme/poliçe süreleri boyunca itfa edilecektir.
Bence bu önemli bişey değil. Birileriyle uzun süreli sözleşme imzalamışlar anladığım kadarıyla o da bunun için ayrılan para. SOru işareti şu ki bu karşılık ayrılan para kaç yıl için ayrıldı? O yazmıyor ama vardır makul bir açıklaması. Şirket gayet temiz yönetiliyo patronlar saygın insanlar birbirlerine ve dolayısıyla bize kazık atacak halleri yok. Birkaç kez genel kurula gidip ortamı görmüş biri olarak söylüyorum.
Bilanço gayet iyi beklendiği gibi. Sıkıntı görülmüyor. Dükkanlar dolu ve kiralar tıkır tıkır geliyor.
Akyatırım bugün gerçekleşen takasta da alıcı tarafta. Bence mal bitti.