milleti al sata alıştırdı spek :D
Printable View
Bugün ozgyo tavan oldu 3 aylık karı 691 bin bizim ki 3,5 milyon 12 aylık sermayenin yarısından fazla kar var krgyo pırlanta az kaldı zamanı hissemizin değerini ve kıymetini biliyoruz ve bekliyoruz hayırlısı olsun ytd
Buna anlam vermek zor. Grafik iyi bilanço iyi kötü olacak hiçbir şey yok ama kağıt gitmiyor.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinden tutan olmadı , hayret birşey...
Horizonun önünden geçtim bayağı oturum gördüm ticari alanlardan kiralananlar var bir kaç ay içinde bayağı satış bekliyorum ayrıca güreden de güzel haberler gelebilir bu nakitleri spek amca paylaşmak istemiyor ama bilançoya girecek o nakitler biz de bunu biliyoruz hayırlısı olsun ytd
35 bini 1.83 yığan maloğlu mal ya bu tahtadan haberin yok yada hakkaten maloğlu malsın...
Tahta satış ağırlıklı görünsün diye yapıyorlar başka türlü mal dökmek akıllarına gelmiyor hergün satışa bak totale hep fazla tahta da böylece satış baskısı ile mal almak istiyorlar çok beklerler çokkkkkkk daha 12 aylık bilanço ya kadar yani 7-8 ay daha buradayız ytd
Krgyo culara selam... 1.24 ten alıp iki saat içinde 1.32 den satmışlığım var bu kağıdı...Uzun bi aradan sonra baktım iyi bir trend oluşturmuş..Elimde yok şu an bekleyen iyi kazanmıştır... Lot u az olduğu ve ucuz oluğu için dahada kazanmaya devam eder ..Tek sıkıntısı biraz sığ olması oda normal kağıdı az..Buralar alımada uygun gibi 2.05 üstü kapanış yaparsa iyi kar bırakır gibi..Herkese bol kazançlar..Yatırım Tavsiyesi Değildir....