aciklicak kimse yokmu?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
aciklicak kimse yokmu?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakketen ne demek oluyor şimdi. Genel listeye baktığımızda iflas etmiş veya kottan çıkarılmış şirketler. Genyh var ama gnpwr hol. Yok. Ben bişey anlamadım. Anlayan bilgisi olan varsa yorumlarsa sevinirim.
Şirket yaşıyor demek olabilir
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıtla ve de sahiplerinin çevirdiği entrikalarla artık hiçbir bağım kalmadı, bir dost sayesinde hepsini verdim (gelen parayı da çok hayırlı bir işte kullandım) ve bir daha Gen le ilgili hiçbir şey olmayacak portföyümde ve hayatımda. Kalanlara (o şeref yoksunu patron hariç)bol şans ve sabır diliyorum. Umarım bir mucize olur ve sizlerde kurtulursunuz bu kılıksız vicdansızlardan.
Darısı başımıza. 4 sene oldu işkence gibi. Parasal kayıp ztn yıprattı yanında psikolojik olarak çoktuk. Bu tarz şirket ve insanlar sayesinde güven kalmadı. Güvenin olmadığı yerde hak adalet ne arar. Bu şekilde güzelim ülkemde yatırım yapılacak para kazanılacak. Sadece bunlar degilki bır çok alanda sahtekarlık adam sendecilik kandırmaca dolandırmaca. Kardeşim biraz ahlak olsun be. Üç kuruş para için onurdan gururdan vazgecilir mı. Haaa geçerim diyosan karaktersizsin haysiyetsizsin onursuzsun. Bunlar senin için bişey ifade etmiyorsa demekki insan degilsin hayvanda değilsin. Artık ne olduğunu kendine sorarsın.
o serbest pazar da borsa dışı gen yatırım 700 lot 0.70 gerçekleşen fiyat 500 tl vermiş birisi :halay:
batmış hisseye çok veriolar
küçük yatırımcı niye giremiyor bu pazara
TMSF giriyor ondan sonra KAP giriyor YTM giriyor bu tüzel şirketler giriyor ama küçük yatırımcıya yasak
batan geminin malları bunlar :yahoo::bravo::halay::halay:
:yahoo:
700 lot yazılan lot altı değil