Günaydın iyi haftalar.
Printable View
Günaydın iyi haftalar.
Bankalarda kuyruklar. Kapı kapalı, içeriye tek tek alınma kuralı uygulanıyor. Bankalar 08-12 saatlerinde açık.
Kıbrıs
https://pbs.twimg.com/media/ETNvuMFW...g&name=900x900
İyice suyunu çıkardılar,bana yeni sistem dayattılar 6 aydır çile çektiriyorlar,mobilleri sorunlu,atm sorunlu borsa işlemlerinde...diğer aile bireylerimin kartlarında sorun yok,neymiş,yoğun borsa işiylen uğraşanlara yeni sistem getirdik diyorlar,yeni sistemleri batsın onların,bu sabah sistemlri hep laçka oldu,şimdi biraz düzeldi,birazda bana mahsus yapıyorlar hakaret ttiğim için,puanlama metodunda onlara hep 1 verdim,belki bana karşı tavırları bundandır,ne diyelim,yazıklar olsun bunların bankacılığına.
Devamlı error veriyor,6 aydır beni uğraştırıyorlar,sebep sanırım yeni sisteme adapta olmaya çalıştılar ve tutturamadılar milleti perişan ettiler,defalarca onları aradım,onlar beni yeni sistemi bırakın dedim inat ettiler daha iyi olacak diye hep berbat ettiler,Gn müd yardımcısı bile çıktı karşıma bize güvenin çok iyi olacak dedi,inanmam,aylarca bana çile çektiriyorsunuz nesi güzel olacak dedim,dahada mesaşlarıma cevap yazmadılar ve beni aramadılar:seyt::vk:
DAX 8.616,20 8.803,45 8.605,70 -615,88/ -6,67%...işler çok kötü,dax yarıya indi neredeyse tepeden,işin boyut maliyeti ileride Dünya ekonomisine ağır darbe vuracağı kesin,artı bizi bırakalım,çünkü biz zaten bittik hükümet yüzünden ve hazırlıksız yakalandık,sebep yine hükümet uçuk politikaları yüzünden.
Henüz ülkede ölüm yok. Ancak olursa panik iyice artar diye düşünüyorum. O nedenle acilen sokağa çıkma yasağı da dahil önlemler alınmalı. Halen umreden dönenlerin hepsi karantinada mı emin değiliz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi