dolarlar bankada bloke.....
sat dediğim an kredimi kapatıyorum.....
alış satış maliyeti cüzi,tapu,emlakçı,vergi,ekpertiz,ipotek masrafı yok .........
Printable View
500bin lira 48 ay ihtiyaç kredisi kullandığnı düşünelim.
Kredi Türü Faiz Oranı(Aylık) Taksit Tutarı Ücretler
İhtiyaç Kredisi Kampanyası (25.000 TL ve üzeri) % 1.16 14.351,07 TL 6.996,39 TL
Her ay 15 bin lira ödeyebilecekmisin 1200 lira kiranın üstüne?
kesinlikle katılıyorum sn.thunder
merkez daima yenilenme potaniyeli taşıyor. bakın işte dönüp dolaşıp yine geliyoruz ücra yerlerdeki 900 binliralık müteahit kazıklarına.
beylik düzünde isterse lavabosu altın kaplama olsun almam abicim. aynı paranın 100 bin fazlasını mecidiyeköyde seve seve veririm aldığım günün ertesi 200 bin koyup satarım:wave:
o yüzden o bilmemne kent bilmem ne şehir içinde göl var yok akarsu var reklamlarına gülüyorum, para tuzağı, müteahitleri zengin etme sistemi ,çocuklarına 15 milyonluk düğün yapsınlar diye.
saygılar
Bizim semtte çok bilen biri var.
Arabasını satti.pesinata saydı.gerisi krediyle 73 bine gitti sıfır araba aldı.
Aldığına sattığını bişey demiyorumda....
Çevreden soruyorlar.kaça malettin diye.73 e aldım diyor.
Tekrar soruyorlar.gene aynı cevabı veriyor.
E iyi güzel kardeşimde kredinin faizini benmi odeyecem.Araba geldi sana 100 bin liraya.
Bugün satsan 60 65 zor satarsın 35 40 bin zarar.
Kredili ev alanlardada aynı durum var.Ama kendi kendilerini kandırıyorlar.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ev almanın karlı-karsız olması bir yana,
binlerce varlıklı kişinin tası tarağı toplayıp bu ülkeden komple kaçmayı tercih ettiği şu dönemde,
eldeki nakiti yada henüz ele geçmemiş nakiti betona gömmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Felaket senaryolarına çok kafa yoran bir aileyiz, ayrıca küçük çaplı "prepper" sayılırım. :)
Şu ortalık biraz daha kızışırsa, değil ev almak, fazladan bir kibrit çöpü bile almayarak her kuruşumu nakitte tutarım.