Neden ?Adamalar ticari borçları 49 dan 8 e indirmiş sadece kâra odaklanmak hata getirir
Printable View
• 26.03.2021 tarihinde şirketimiz üçüncü taraf bir havayolu şirketi ile 3 yıl ay geçerli
olmak üzere yapılan Lisans, Bakım ve hizmet Anlaşması yapmıştır. Sözleşme
kapsamındaki hizmetler Haziran 2021'de tamamlanmış ve 180.000 USD faturası
27.07.2021 tarihinde kesilmiştir.
• 14.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Yurtdışı Menşeli Otomobil şirketi ile 6 ay
geçerli olmak üzere "Yazılım Geliştirme Hizmeti" konulu sipariş almıştır. Sipariş
kapsamında verilecek hizmet tutarı 153.500 Euro’dur.
• 27.07.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf Demirçelik Üretim şirketi ile 1 yıl geçerli
olmak üzere "Lisans ve Bakım" konulu sipariş almıştır. Sipariş kapsamında verilecek
Lisans ve Bakım tutarı 148.000 USD’dir.09.08.2021 tarihinde Şirketimiz üçüncü taraf bir banka ile 1 yıl süreyle geçerli olmak
üzere "IBM Z Systems Platformu (Mainframe) İçin Danışmanlık ve Yerinde Çalışma
Hizmeti" konulu sözleşme imzalamıştır. Sözleşme kapsamında hizmet tutarı
385.000TL’dir.
bunların niye hiçbirinin kapa bildirimi olmadı
Dostum pıyasa geleceği fıyatlar.. Tıpkı ardyz tıpkı kontrmatık gıbı.. Bugun gelen bilançonun tahtacı için hıcbır anlamı yok..!!!
Arda yazılım halka arz olduğunda bu karlılık rakamlarına ulaşmamıştı kontrolmatık te öyle..!!
Bızım bakacağımız şirketin gelecek vizyonu...!!
Belkı tahtacı bılancoyu kullanıp tahtaya bıraz basabilir..
Ama buradaki arkadaşların çoğunun malıyetı aşağıdadır diye düşünüyorum..!!
Doğru çok yönlü bakmak lazım ama bir 20 milyon yazsaydı kimse bir şey demezdi. Logoya bak, ardyz bak nasıl bilanço. Normal şartlarda bu kara bu fiyat bana fazla gibi geldi ama neler neler gördük. Alır götürürler, geleceği fiyatlar bilemem. İnşallah çıkmaya devam eder.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız. İnşallah yarın da halay çekeriz.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz dan aldığım lotlarla, ekleme yapmadan bekliyorum. Bilanço fena değil ama bizim borsa bazen bilançoyu pek takmıyor.