Pompaya yansıyacek mi? Yansıyacek...Her şey hızla kötüye gidiyor.Alıntı:
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1d
Pazartesiden itibaren benzine 44 kuruş zam geliyor.
Printable View
Pompaya yansıyacek mi? Yansıyacek...Her şey hızla kötüye gidiyor.Alıntı:
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1d
Pazartesiden itibaren benzine 44 kuruş zam geliyor.
Abi ABD Yunan adalarını metazori önce taciz sonra iğfal edip orda jamaika gibi içişlerinde bağımsız dışişlerinde abd ye bağlı bi adalar yerleşkesi toplaşması gibi devletsel konfedere bi yapı oluşturabilir mi?
Yunan anakarası+Mora yarımada sı beş para etmez de adalar dünyanın en stratecik cikcik yeri
Yok be ya...Abi 2.dünya savaşında Naziler Romanya, Karpatlar oraları ele geçirdiydi. Ruslar Ukrayna sınırına çok büyük yığınak yaptılar. Abd ve Rusya arasında bir şey olacağından değil, ama Rus yığınağına karşı önlem alıyorlar. Moldova diye bir ülke var, orası da Tel Rıfat gibi çok stratejik bir yer. Ruslar, Kırım'da yaptıkları gibi aniden orayı ele geçirmesin diye...Bence böyle. tabii Romanya ve Karpatlar da önemli. Abd buralarda taviz vermez.
İyi de abi azcık harita Bilgin varsa
Bulgaristan izin vermezki
Abd nin dedeağaçtan kendisine girip devam etmesine
Bulgaristan little china gibi küçük Rusya
O zmn ordan doğru deniz yoluyla devam eder
Arada kimse
Slovakya Macar Avusturya onları romanyaya geçirtmez
Kuzey makedonyanın sınırı var mi bakmadım
https://i.hizliresim.com/ss2cdlj.jpg
Benim bir analezim vardı. 2017 yılında yazdıydım. Mazot karneyle verilir. Benzin fiyatları serbest olur. Mazotlu binek araçlar yasaklanır.
Benzin fiyatlarıyla kamyonlar,tırlar,biçerdöverler, ağır iş makineleri falan sübvanse edilir diye.
Tabii adam diyelim kamyonu var, Antalya-İstanbul nakliye yapıyor. Ucuz mazotu alır, gider karaborsada yüksek fiyata satar. Sonra kamyonu evinin önüne çeker, vurur kafayı yatar.
İşte tedarik zincirleri böyle kırılır.
Sonra senin istediğin kadar paran olsun, şehirde zerzevat gelecek de yiyecem diye beklersin.
Siz benim yazdıklarımı ciddiye alın. Bakınız 2017 yılında 2021'de benzin fiyatlarının 8-8,5 TL olacağını net bilmişim. Bu forumda bu nickle böyle mesajlar yazdığımı hatırlıyorum.
Bulgar bizden korkusuna kendini çoktan düzdürmüş demek
Bilmiyodum
O zmn Çarşı karışır abi
Takmaz Rusya
Diker atar orlarda
Bize bişey olmasın Amman diyim
Adam haklı be ya...Abi çiftçiyi desteklemezsen ayvayı çiğ yirsin. Ayva bulsan öp de başına koy. Fahrettin Altun'dan çok ümidim vardı, o da hikaye çıktı.Alıntı:
Faik Toy
@faiktoy
·
11d
Biraz önce iki takım kütivatör bıçağı aldım 1700 TL
Cıvata 400 TL
Toplam = 2100 TL
Bunları kuru toprağı işlerken 3-4 gün kullanıp çöpe atıyorsunuz, sonra yenilerini alıyorsunuz.
Çok ucuz, değil mi?
Bu maliyetleri hesaba katmıyorlar bile