Boyle tahtalari seviyorum, gercek degerini hesap edebildigim icin dustukce sadece ekleme yaparim, satis degil, tahtacinin istedigi korkutup mal sattirmak ama gercek yatirimcilara bu taktik islemez....
Printable View
Bence kesintisiz elektrik guc cok onemli boyama tesisinde...ve cok bunar kullaniliyor, komur santrali tam uygun bu is icin , ges tam guvenli degil boyle kritik bir boyama surecinde....2.5 senede kendini odemesi mukemmel bir yatirim...onumuz acik insallah...
Tesiste cok buhar kullaniliyor...
Yanlis dusunuyorsunuz, ben bu kagitda 16 tl den itibaren sabirla biriktiriyorum, borsada eger, buyuyen bir sirketde iseniz yapmaniz gereken sey sabirli olmaktir[, sonunda ederini bulur..QUOTE=Qie;6189784]Alnustaki arkadaşa söyle çok dikkat çekti. Ekmeğiniz bu anlaşıldı, Bol kazançlar size de.[/QUOTE]
Aynen hocam, kısa vadeli hareketlere aldanmamak lazım. Piyasadaki hisse sayısı az, tahtacı toplayabilmek için aşağı yukarı sallar durur, panikletmeye çalışır, sert hareketler yapar vs, ama neticede şirket değerini bulur.
Mevcut açıklanan yatırımlar tamamlandıktan sonra Rubenisle ilgili beklentim ya yüksek temettü dağıtan güzel bir temettü hissesi haline gelecek, ya hem temettü dağıtıp hem küçük yatırımlarla yol alacak veya kendi giyim markasını oluşturmak vb. şekilde büyük bir yatırıma yönelecek şeklinde.
Patron dürüst olduktan sonra her üç şekilde de sabreden kazanır inşallah.