Salcada kazandık da,
Ykb verdiğim günden beri inan karım %20. Borsa belki %50 gitti çoğu kağıt.
Bugünpara kazanamadım çok gitti hedge yapalım dedik anasının nikahını gördü.
Al sana hedge.
Printable View
Oyle gercekten ustadim... sebep mantik aramamak lazim .. mizaca gore bir sistem kurup onu takibe dikkat etmeli... nasil iki gun ust uste hersey taban olduysa nasil dolar bir haftada iki kat yaptiysa mantigin gerekcelerin ipleri koptu ustad her seye sebep var gibi ... insallah şansımız yaver gider ky nin yuzu guler
APS yüksek ve hacim olan hisseler kritik.
https://i.hizliresim.com/iwkgwhu.jpg
birileri sevinir birileri üzülür. ben üzülmeyeceksem sen nasıl sevineceksin vob da.? ikimiz bir olup palayı mı yolacaz(vob yapıyom ama vob da palanın duasını yada parasını almayı umud etmek... ).
senin yolun doğru yol ama söyliyeyim.özelden yazdıkalrın hala aynı mı değişiklik var mı ?
Cok haklisin agabey birileri yukselise mazot olacak ki boyle ciddi kazanclar olsun... ben 8 hisseye çıktım kumbara gibi al sat yapmadan biriktirmeye devam bu pahalilikla ne kadar arttirabilirsek disten tirmaktan ... artik nasibimizde ne varsa .
. Cok cok celamlar agabey hayirli aksamlar :)
Borsacının yapması gereken ilk iş kendine "...seydim ...saydım" gibi pişmanlık cümleleri kurmayı yasaklamak olmalı.
Genelde bu cümleleri bir kez kuran alışkanlık haline getiriyor ve kendine sığınacak büyük bir mazereteler dünyası yaratıyor.