Ne diyorsak o .Dün akşam bugün tavan ve taban olmasın zirvelerde yataya saralım ,motorları teknik göstergeleri zirvelerde soğutalım ardından ver elini yeni zirveler demiştik.
Kendimi sdttr nin tahtacısı zannetmeye başladım bir anda :cool:
Printable View
30 yıldır borsaya ilk defa bir uzay ve savunma hissesi gelmiş.30 yıldır tüm borsa camiası bir havelsan,roketsan,tusaş gibi gerçek anlamda bir uzay ve havacılık sektör şirketi beklemiyor muydu?
Sdttr tüm uzay ve savunma şirketlerine hizmet veren bir alt yüklenici şirket.Yeri geliyor bazı işleri direkt kendisi yapıyor.Hali hazırda elinde 2 milyarlık sipariş var.2024 te mühendis sayısını yaklaşık 400 e çıkaracak.
İşte böylesine potansiyel vadeden bir firmaya herkes sahip ,ortak olmak isteyecektir.İşte günlerdir toplayanlar bu hisseleri 3-5 tavan yukardan satmak için mi topladılar yoksa yıllar boyu taşımak için mi aldılar?:cool:
Borsada büyük balık tutma sanatıdır.Borsada büyük bir balık daha geldi ve de herkes bu büyük balıktan bir pay kapma derdinde.Neyse Mevlam neylerse güzel eyler.Yaptık yatırımımızı sabırla bekliyoruz.:cool:
Şirket karın % 35 ini dagitacak
Fvok garantisi vermiş
18 ay bedelli bedelsiz yok
15 ay ortak satışı yok
Böyle fvok garantisi veren şirket
Varmı ben görmedim
Space Defence ve Kralkobra üstadların mükemmel tespitlerine ben de bir katkı yapayım.Sdttr den agresif büyüme kokuları aşıyorum.Bu 300 milyonluk yeni yerleşke ve mühendis sayısının 400 e çıkacak olması Sdttr nin gelecekte çok agresif biçimde büyümesinin ilk ayak izleri .
Halka arz edildikten sonra 14 tavan kapattıktan sonra gün boyu eksi %5 i dahi görüp yatay kapatan bir hisse performansı hatırlamıyorum.Sdttr her düştüğünde birileri yine hisse kapma derdine girdi.Bu dahi gelecekte olacakların habercisiydi bana göre.
gemilerde birçok sensör var. Bu sensörlerden sismik veri geliyor. Bu verilerin kıymetlendirilmesi bir Fransız firmasının yazılımıyla yapılıyor. Her yıl çok yüksek miktarlarda, milyon dolarlar seviyesinde lisans paraları ödeniyor.
TPAO bunun millileştirilmesi için bir ihale açtı. Bu ihaleyi biz kazandık. İhale Haziran 2021'de açıldı. Ağustos 2021'de sözleşmeyi imzaladık. Bunu yapan tek firma varmış dünyada. Biz ikinci firma olacağız.