Bahçeli tarlaya gübreledi 😂😁😀
Printable View
Bahçeli tarlaya gübreledi 😂😁😀
elimde hiç banka yoktu....banka aldım...hisse sattığım zaman onun yerine aldığım hisse performansı daha fazla olacak diye alım satım yapıyorum....9,14 den halkbank aldım 3,93 den gubrf sattım....yukarı ivmelenmede halkbankın gubrf yi geçeceğini düşünüyorum...indes aldım o da aynı....yukarı ivmelenmede daha çok hızlı hareket bekliyorum...sermayesinin 3 katı kar olan bir şirket...biz kafayı resmen kuma saplamışız...Hep dolandırıcıların vaatleri yüzünden bekledim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının ardından Ankara'da konuştu.
Anayasa değişikliğinin 2019 Kasım seçimlerinde yürürlüğe gireceğini belirten Erdoğan, AKP-MHP arasındaki cumhur ittifakının 2019 seçimlerine taşınacağını söyledi.
hisseyi sattık hisse sağlam duruyor görüyor musun işi ortak...bende böyle bir şans var satmam ama satınca hisse yukarı gider..gerçi çoğu duruyor ama halkbanka dayanamadım aldım....benden ucuzu bu borsada yok diyen bir hisse aldık bakalım....zamanında 5-5,5 tl den thyao ile değişecektik elimiz gitmedi bu sefer gitti umarım elimizde patlamaz....
2019 a kadar durum düzelir mi yoksa daha mı kötü olur? Eğer daha kötü olacağı öngörülürse mutlaka erken seçim olacaktır yoksa hükümet kendi ayağına sıkmış olacak, şu an için oy potansiyelini etkileyen kuzey Suriye operasyonları var, 2019 da onlar olmaya bilir. Ama 2019 da bu günleri kötü günlerdi diye hatırlayacaksak o zaman erken seçim adımı çok mantıksız.
Sn. Devlet Bahçeli Saray ile görüşmeden böyle bir adım atmaz. Tarih bile kararlaştırılmış.
Seçim ekonomisi başlayacak tekrar ve bizim gübre nin kasası bir yerlerde kullanılacak. Çok yanlış kağıtta yakalandık...