:) son 5 yıllık dolar bazlı grafiğe bakınca harbiden "çok pahalı" olduğunu anladım :) :)
Şaka bir yana. ABD yatırımı için 2024'e kadar yatırım/harcama planlarını Soda paylaştımı arkadaşlar.
Printable View
2018 kasımdan beri düzenli eşit miktarda alıyorum 4000 liralık.. Bunun dışında adeldeki yüklü yatırımımda sığ hisseye portföyün bağlanmaması gerektiğine karar verip 13 ay tutup çok küçük karla satıp 13 hisseye parayı 13 eylülde dağıttım.. Tüpraş 133 lira, ereğli 6,58, ford 60,20 ve de soda 5,92 den en son girdiğim hisseler..
Bilançolara takılmamak lazım.. Allah her yatırımcıyı dürüst yönetimlerle yönetilen şirket hissesi almayı nasip etsin.. Kar transferi ile içi boşaltılan çok şirket var.. Yıllarca yatırımcıya zırnık koklatmayan şirketler var.. Eskiden bildiğim soda temettü çok az verir bi miktar bedelsiz verip akmasa da damlayan bi hisseydi bütün iş grubu gibi...
Aşağıda 3,11 37 bin endeks/6,22 53 bin endeks hedefimdi.. Ama endeks 84 binde mayıs ayında 3 lü dip yapıp tarihinin en büyük yükselişine başladı.. Adel hala 2200 lot portföyümde var ama nakit yönetimi kötü bi şirket.. Endeks yeni dip yapmayınca beklediğim seviyelerde gelmedi.. Dolayısıyla yanılmış oldum haklısınız
Aracı kurum çalışanlarının kötü niyetli yorum yaptığını düşünmüyorum..bence tek sorun vade olayı ve Türk yatırımcısının borsayı al sat arenası olarak görmesi aracı kurumların bireysel kyyi buna kanalize etmesi..