2021 dir o. 2020 için 600 gelir umarım. Tabiki kolay değil. 2021 de 800 beklentisi olan acaba özbekistan ve kongo dan sonra 2022 den ne bekler :). Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2021 dir o. 2020 için 600 gelir umarım. Tabiki kolay değil. 2021 de 800 beklentisi olan acaba özbekistan ve kongo dan sonra 2022 den ne bekler :). Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sürekli büyüyen karını artıran hisseyi satmanın anlamı yoktur.
Trade yapmaya çalışarak kurban etmenin anlamı yok.
2021 Sonu itibariyle yırtdışı operasyon büyüklüğü 2 katını geçecek. Bu kesinleşmiş durum.
Daha o zamana kadar ne haberler gelecek bilmiyoruz. Şirketin yurtdışında sürekli büyüme iradesi ortada.
Sadece tutmak lazım başka bir şet yapmaya gerek yok diyorum
43 MW güneş santrali olan, 6-7MW da baskası için kuran, 120mn TL dönen varlığı olan ve 365 mn TL borcu olan ESEN; su an 2.24 milyar TL den işlem görüyor. Ama şu an yillik kari ile 100MW lik güneş ya da rüzgar santralini peşin alabilecek olan ve 2 sene sonra ise 250-300 MW lik güneş ya da rüzgar santrallerini peşin alma potansiyeli olan, 3 milyar lira alacağı ve nakiti olan 4.5-5 milyar da borcu olan yıllık tahmini 450-500 mn dolar şu anki anlaşmaları ve yatirimlari ile FAVÖK üretme kapasitesi olan(2021 sonrasi) AKSEN ise 7.3 milyar yani sadece 3.5 kati. Ya borsada çok çok keriz var(ki bence öyle) ya da bizim çoook çook yolumuz var(ki yine bence öyle) şu fiyattan ESEN alan demekki 110 TL den AKSEN de alır :). YTD...
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim kasım gibi yatirimlar biter diye tahmim edip bu beklentiyi yazdim. Haa 2020 icin de 600 zor zaten bana göre. Adi üstünde; beklenti. Düşük olabilirRedmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.