Ayrıca resesyon konuşuluyor resesyon olursa bu halk kaça kadar düşer ben de telaşlandım Bende zararına satmayı düşünmeye başladım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ayrıca resesyon konuşuluyor resesyon olursa bu halk kaça kadar düşer ben de telaşlandım Bende zararına satmayı düşünmeye başladım.
CDS 500 üstünde
VIX 76
DOW S&P -6.3/-5.2
DOW S&P F -4 (anlık)
güney kore borsası -8 sonrası işlemleri askıya aldı
ABD ye göre salgın 18 ay sürebilir
Türkiye vaka 191 /vefat 2 (artış sayısı ürkütücü)
Pandemi sanıldığından uzun sürecek .yalnız borsa finansal piyasalar açından değil reel sektör tarafı da böyle giderse onarılması uzun sürecek hasarlar alacak ,esas tehlike burada.Bir kısmımız işveren bir kısmı çalışan herkes kendine düşen payı alacak.
Gidişat iyi değil allah kolaylık versin hepimize.
1.lt B .petrol =1.27 tl
1.lt pet su =1.50 tl
Abd vadelilerinde ve Nikkei endeksinde kayıplar yarı yarıya azaldı birkaç saat önceye göre. Daha da toparlanirsa yeşil bile açabiliriz ama bunlar günlük gel gitler olur.Büyük resimde olumluya dönen şeyler olmadıkça belirsizlik going on...
Bir ara bir istatistik yayınlanmıştı
ABD halkının %67 lik oranı borsa yatırımcısıyken ,aynı istatistiğe göre bizdeki oran %6
Bizde döviz altın faiz , onlarda borsa.. adamlarda faiz cazip değil ne yapsınlar
Döviz artışı bizde hükümetleri nasıl zora sokuyorsa ,ABD karşılığı borsa
Trump’un koltuğu pekte sağlam değil .doğrudur 666
İşte benim korkum buydu o yüzden soru yağmuruna tuttum. Şimdi bizi kurtaracak tek umut dava da uzlaşma