Originally Posted by
hayrani
yazmayım dedim ama duramadım. bu borsa ne kadar lanet bir yermiş ya. o kadar önlem falan alınıyor, tık yok. kan emici vampirler nerede tamam derlerse orada duracak anlaşılan. isteseler sıfıra kadar da düşürebilirler sanki. yüzde on portföyle resmen piskolojim bozuldu. fazla zararda olanlara Allah sabır versin. şu an 50 bine de gelse bir kuruş hisse fon alacak kadar dahi cesaret kalmadı. sıfıra da inse belki eksiye doğru gidip niye hisse aldınız ulan? şirketlerin zararını da siz ödeyin, ortak olmak öyle kolay değil derler gibi düşünüyorum sanki. akşam burak hocayı dinledim. bir sürü insanın parası üçte bire inmiş. kimi iyi bir ev alayım, kimi araba alayım derken mahfolmuşlar. burası öyle kâğıt üzerinde yazdıkları gibi şirketlere ortak olma yeri falan değil. tam olmasa da bir kumarhane sistemi. gariban insanların servetlerinin haksız yere gayrı ahlâki şekilde zenginlere transfer edildiği bir bataklık. bundan sonra her ne olursa olsun geçen yıl hisse işini bıraktığım gibi hisse fon işini de bırakıyorum. yarın kalan yüzde onu da satıp bu lanetli ortama veda edeceğim. şunu çok iyi anladım ki bizim kaza ndığımız paralar, başkalarının kaybettiği paralardan başka bir şey değil ve kazansak ta hayrını zor görürüm diye düşünüyorum. geçen 300 liradan altın almadığıma köpekler gibi pişmanım ama sorun değil. kararımı netleştirdikten sonra kademeli olarak her fiyattan alırım. ama borsa melanetini Allah bana bir dahi inşallah nasip etmesin diyorum, başka da bir şey demiyorum.