Bu arada eskiden arabalar, diğer taşıtlar insanlara benzerdi. Cars diye 3-4 bölüm giden film de var.
Yeni elektrikli arabalar hiç bir şeye benzemiyor.
Printable View
Bu arada eskiden arabalar, diğer taşıtlar insanlara benzerdi. Cars diye 3-4 bölüm giden film de var.
Yeni elektrikli arabalar hiç bir şeye benzemiyor.
hobi olarak beslemek en güzeli..sitrese iyi geliyor..benim şu an 6 +1 ( 6 tavuk 1 horoz:)) mavi yumurtacım var..cins hayvanlar..kaliteli olanların yumurtası tanesi 20 lira civarı, yemek için değil üretmek için bu fiyat..
horozu yeni transfer ettim..daha güzel yavrular almak için..
bu cinsten çok para kazananlar oldu..çiftlik kurup turistik otellere yüksek fiyatlardan mavi yumurta sattılardı..
ama şimdi çok yaygınlaştı, bizim üreticiler ucuza getirmek için köy tavuklarıyla eşleştirdiler..ama onlardan çıkan yavrulardan mavi yumurta almak zor..lezzeti farklı mı derseniz, bana göre farklı biraz..sarısı daha lezzetli..
Belki yalnız olmak daha berrak görüş veriyor.
İnsanlar yalnızlıktan korkar, eskiden 40 gün deneme yaparmış insanlar. Ölmez sağ kalırsan yalnızlık sorun olmaz, ama genelde eşi, çocukları, sevdikleri, iş, vatan, insanlık, doğa, dünya, evren vs bir şekilde insanın kafasını çeliyor olabilir. Ya da kendinden başka her şeye muhtaç olduğunu anlarsın.
Bana martini getir, salla ama karıştırma, zeytin koyma vs 007 filmlerde geçiyor o şekilde hayat beklentisi yaratılıyor. Allah'a şükür her zamankinden mi sorusuna da çokça muhatap oldum onu sağlamak da istikrar gerektiriyor. Recep İvedik garsonu ayarlıyordu.
Uzun süre ara verdikten sonra,
Ruh ikizim Eisman'ın TESLA'da neden short olduğuna ilişkin röportajı izledikten sonra
8 Aralıkta 650den sattım. ertesi gün 588den kapattım.
10 aralıkta 575den long
14 aralık 640dan reverse short
16 aralık 605den reverse long
17 aralık kapanışta 650den flat
18 aralıkta 675den shortlar akşamına 625den kapandı.
Baktım sürdü 5 dakikada 670e, 668den tekrar short.
O shortlar 22 aralıkta 620den reverse long
25 aralık 660dan flat
Bütün bu işlemleri
Gartley Pattern
Parabolic MTF
MFI
kontroluyla
bar analiziyle yaptım.
Apple elektrikli araba yapacakmış diye seans sonrası %5 düşer demişler,
OBO boyun çizgisi hizasında döndüm dönecek derse bakarız hal çaresine.
İsteyen Mars hayali kursun, isteyen loop diye tüplerde bizim YSS köprüsü gibi sinek avlasın.
Elon Munsk ağlarken kelepçeli, ben güleceğim.
Çin aşısı eski usulle üretilmiş, zayıflatılmış virüs ile sanırım bu yüzden üzerinde duruldu.. hem de ücretsiz olacakmış..
alman-abd aşısı ise mRna yöntemi ile üretilmiş, yani genetik değişiklik olabileceği endişesi olunan aşı..
şahsen zorunlu olursa Çin aşısını tercih ederim.
ama ortada yeni dünya düzeni için girişimler var..
yani çok yakın zamanda aşıların çözüm olmayacağı ortaya çıkacak gibi..belki de bu yüzden siparişler bilerek aksatılıyor..
yine kendi tavuklarımdan örnek vereyim..tavuklarında aşı programı var..daha civciv iken başlıyor aşılama..
ben yıllardır civciv ve genç tavuklarımı aşı yapardım, mutlaka aralarında bu aşıyı kaldıramayanlar olurdu ve ölürdü..hem de birkaç gün sonra
hep de en güzelleri ölürdü..
daha sonra üretici bir abimizden aldığım tavsiyeler ile hiç aşı yaptırmadım..ve önceki kadar ölümler olmadı..
Benim zamanımda iğneler kalın ve kütdü yüzlerce kez kullanılırdı. Çocukları da iğneci ile korkuturlardı. Eski insanlarda iğne korkusu olabilir Yeniler jilet gibi çok hissetmiyorsun. Yalnız geçen TV'de gösterdiler hemşireler dart oku tutar gibi tutup saplıyor.
Cüneyt Arkın'ın bir filminde de enjeksiyondaki havayı almadın sen sahte doktorsun diye adamlara girişmişti.
hiç hatırlatma hocam..hasta olunca komşuya götürürlerdi..bakır kapta kaynatılırdı hep aynı uçla vurula vurula körelmiş olurdu uçları..
sanki çivi sokuyormuş gibi gelirdi..normalde ilaç yakar, ağrı o yüzden olurdu ama ben demirin girdiğini hissediyordum..tabi çocukluk korkusu da var, sıkardık iyice..ne işgence çekerdik..o korku kaldı bende..şimdi ilacı şırıngaya çekerken başka iğne vurulurken başka iğne taktırıyorum, hiç hissetmiyorsun...