Patron bir şeyler yapmali. Smrtg patronu kontr patronu bir şeyler yapmaya çalıştı. Şu anda 192... Bugün hem endeksten iyi olacağız hem de dunden
Printable View
Patron bir şeyler yapmali. Smrtg patronu kontr patronu bir şeyler yapmaya çalıştı. Şu anda 192... Bugün hem endeksten iyi olacağız hem de dunden
malesef bankof alıcı tarafta ,gecen hısseyı baskılayıp her çıkışta malı yığan ve hıssenın yukselışıne resmen taş koyan kurumdu..bugunde en buyuk alıcı..hısse kafayı kaldırırsa muhtemelen üç beş kademede malını erıtmeye çalışacak..umarım yanılırım..
günlerdir robotlara top gibi oynatıyorlar hisseyi, tahta sahipsiz gibi bir görüntüsü var bakalım ne olacak
şirket patronu gerçekten istediğinde güzel destekler atabiliyor...kritik vakitlerde attıkları kaplar geçmişte çok faydalı olmuştu..umarım gesan patronu yatırımcısını sıkıntıya koymaz...
astor için mal satanlar yarın akşama kadar satış yapacağı için endekse o saate kadar rahat yok bana göre . gesan da bu durumdan etkilenmeye devam eder illa ki. yarın kapanışa yakın genel düşüş etkisini kaybedebilir.
gesanda son birkaç günde 150 bin lot citi alımı var , ucuzdan bulunca fırsatı kaçırmıyor. eğer bir kaç gün citi takasında gözle görülür azalma olmazsa yada artmaya devam ederse bize cemre şubatı beklemeden düşebilir.
Keko, sana bir örnek vereyim.
Manas Enerji;
Yönetim Kurulu Bedelsiz kararı: 15.08.2022
SPK ya Başvuru tarihi : 01.09.2022
SPK Onay tarihi : 05.01.2023
Sabırla bekleyeceğiz gibi...
Bende Ocak sonu çıkar diyordum ama bu örneği görünce :(
İnşallah daha erken çıkar ama.
Durum bu.