Dün Garanti 63.40 kapattı..
Fakat sayımlara baktığımda yine long pozisyonları artırmışlar.. Ve nette de pozitif bir artış var..
Düşerken long pozisyon artması çıkışa işaret.. İzlenimlerimin sonucu..
Printable View
Dün Garanti 63.40 kapattı..
Fakat sayımlara baktığımda yine long pozisyonları artırmışlar.. Ve nette de pozitif bir artış var..
Düşerken long pozisyon artması çıkışa işaret.. İzlenimlerimin sonucu..
67.60 beklentimi koruyorum.. Long artıra artıra giderlerse daha yüksek seviyeler mevcut.. Ama ben garantici olduğumdan 67.60 dan çıkacağım.. İnşallah:kalp:
Dün seans kapanışında bankalar için güzel bir haber geldi.. Bugün etkili olursa 67.60 görülür diyorum.. İnşallah tabi..
Hepinize sevgiler ve bol kazançlar:kalp:
Günaydın Hissenet in Rengarenk insanları:kalp:
Garanti dün 65.30 görüp 62.95 kapattı..
Sayımlara baktığımda Longlara dokunulmamış.. 65 üstü maliyete parketmişler.. Orda öylece bekliyorlar.. Shortları artırdılar.. Short maliyetleri 61.50 lerde.. Bugün oraya kadar götürmelerini beklerim..
58 ihtimal dahilinde..:yes:
Düştükçe toplamaya devam..
Dün vadelide uzun pozisyon açtım.. Bu nedenle ekrana yapışıp kaldım.. Nerdeyse 4-5 saat..
Son anda 67.20 den (Şubat vade) kar ile kapattım.. Fakat kapatmasaydım akşama 30 bin tl zarar ile günü kapatabilirdim..
Piyasa ile inatlaşmamak lazım.. Mayınlı bölgeden de alım ya da satış yapmamak.. Alımlar her zaman short maliyetinin altından.. Satışlar ise long maliyetinin üzerinden yapılmalı.. Altın Kuralım.. Fakat uymadım.. Neyse ki kazasız belasız kapattım günü:kalp:
Tabi bu vesileyle izlerken Garantinin huyunu suyunu biraz daha öğrendim.. Satış olacağı çok belliydi.. Çünkü uzun süre alış kademesine her gelen talebe verdiler.. Gelene verdiler yani.. Çıkmayacağı belliydi:yes: