Çok derin anlamı varmış bu cugap'ın yaw..:)
Printable View
Çok derin anlamı varmış bu cugap'ın yaw..:)
doktor....
nato zirvesinde....TRUMP reizi yanina aldi....ingiltere basbakanini cope atti....
TRUMP da YERLI VE MILLI....unutma.
kuzu isi bilir....bosuna MALA GIRMIYORUM.....YERLI VE MILLIYIM....temam 5 onemli TURK SIRKETI el degistirecek.....ossun....TRUMP yabanci degil ki....GIZLI MUSLUMAN....prens CHARSLES gibi....simdi kral oldu....gizli musluman....BUYUK EVLIYAULLAH SEYH NAZIM GIRBISI demisti.....temam onu SEYH ingilizler yapti...ossun...SEYHTI ADAM.
KUZU....
8200 demistin....2 dolar endeks...
7600 demistin.....1,8 dolar endeks....
KESINLIKLE IKISINIDE INECEGIZ....MAL DAGITA DAGITA....
usulet ve suhuletyle.....
7600 ila 9800 arasi ise.....MALA YERLESME ARALIGI....4 KADEME HALINDE KENE....
bir daha sormayin....cevaplamam....bu kacinci yazisim....BEN NE DIYORSAM ODUR...GERISI LAGALUGADIR.
Kuzum 9400 tıkandı mı dinleniyormu 9800 için ne düşünüyorsun.
INCIK....
sirketler TAHVIL IHRAC ETTI....bir yil once.....ne demistim o zaman....bu sirketlerin borsaya aciklik orani artacak....1 yil sonra....
geldik oraya....ve piyasada HISSE SENEDI SAYISI TAVANA CIKTI....GANI....
NEDEN....
demistim ki.....bu TAHVILLERE FAIZ VERMEYECEKLER...FAIZINI VE ANAPARAYI HISSE SENEDI VEREREK ODEYECEKLER.....cunki....TAHVILLER HISSEYE CEVRILEBILEN TAHVILLERDI....
SASA bunu yapti....piyasada hisse senedi GANI oldu....fiyati 3 un altina indi....VE ALDIM....
bak bi mantik ve bilgi icinde is yapiyorum...
bu nedenle....
BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR....GERISI LAGALUGADIR...bilgisiz atip tutmaktir...yani TEKNIKTIR.
SIMDI....almak uzere bekledigim....iki spekulatif hissede de bu olacak bu hafta....
haftaya....IKISIDE MEFTA....ve kucagimdalar....
kuzu abi, grafikteki alt banda dokanırız artık, buraya kadar gelmişken. sizin hedeflerle uyumlu
https://i.ibb.co/0jQB6475/zzzzz.jpg