4.09 direnç olarak görünse de,yukarı yönlü hareketin belirleyicisi 3.89 olacak..
Printable View
4.09 direnç olarak görünse de,yukarı yönlü hareketin belirleyicisi 3.89 olacak..
3.83 3.89 aralığının dışına çıkış yön belirlenmesine yardımcı olacak.. 3.83 altında 3.74 aktif olur.. yukarı yön daha ağır bassa da pala 91 92 leri nakıt karşılığı aldı.. para bende araba onda.. 3.89 üzerine çıkmadığı sürece organize işlere devam.. iyi çalışmalar..
saat 3.84 te dükkan tekrar açıldı.. 3.89 üzerinde 3.93 seviyesi de yükseliş için yakın takıp edilebilir.. 3.89 üzerinde teknik yoruma gerek yok..
bu '' - nergis çay bahçesı nerede..'' '' - bilmiyorum nerde ? '' gibi oldu..
bilmiyorum neden indi..
teknikten anlamam, ama faldan anlarım.. bu gün falda 83 destek 93 direnç çıktı.. 91 92 sattım.. sonra bir daha fal baktım 84 destek 4.09 direnç çıktı.. 05 06 07 sattım ve bu seviyeleride açıkça yazdım... gün sonu para bende araba palada..
Şirketimiz el değiştirdi hayırlı ughurlu olsun. btcim hisseleri yaklasık 14 tl den Çiftay İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş satıldı. Batmaktan kurtulduk :D
bu gün 5 mesaj yazmışım 5 defa 3.89 seviyesini kullanmışım.. palada da bu gün 3.89 kapamış... bu pala kesin fal bakıyor.
bu gün arka arkaya bir çok mesaj yazmamın asıl nedeni 22 şubat tarihinden bu yana ilk defa farklı bir fal çıktı.. bu sinyal haftalıkları pozitif etkileyebilir.. endeks hava raporu önümüzdeki hafta açık ve güneşli (1474.76 önemli) ama takip eden haftada gök gürültülü ve yağmurlu olabilir..... kazancınız bol ve daim olsun..
Şirket satıldi deniyo hisse yerlerde sürünüyo nasıl bir satiş bu dümenden olmuş gibi biz burdayız ama şirketi sattik.