-
Borsa İstanbul'da İşlem Gören Şirketlerin Genel Kurul Tarihleri
06/06/2023 06:00:40
TSİ Ajanda
---- ------------------------------------------------------------------------------------
6 Haziran 2023 Salı
----------------------
1030- İzmir Demir Çelik'in Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1100- Dardanel'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Sönmez Pamuklu'nun Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Ege Seramik'in İmtiyazlı Pay Sahipleri Özel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1330- Sönmez Filament'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Şok Marketler'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Sekuro Plastik'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
7 Haziran 2023 Çarşamba
----------------------
1000- Metro Ticari'nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- İttifak Holding'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Vanet Gıda'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1130- Batı Söke Çimento'nun Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1200- Mepet Metro Petrol'ün Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Bizim Toptan'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda'nın Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Adese'nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Petkim'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Mega Polietilen'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1530- Batı Anadolu Çimento'nun Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
8 Haziran 2023 Perşembe
----------------------
1000- İmaş Makina'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1230- Kristal Kola'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Selva Gıda'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
9 Haziran 2023 Cuma
----------------------
1000- Ege Seramik'in Olağal Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Ege Seramik'in İmtiyazlı Pay Sahipleri (A Grubu) Özel Kurul
toplantısı gerçekleştirilecek.
12 Haziran 2023 Pazartesi
----------------------
1000- Doğan Holding'in Olağanüstü Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
1300- Gediz Ambalaj'ın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Ersu Meyve ve Gıda'nın Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
13 Haziran 2023 Salı
----------------------
1400- Kerevitaş'ın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
14 Haziran 2023 Çarşamba
----------------------
1000- Doran Doğan Basım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Ülker Bisküvi'nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Akdeniz Yatırım'ın Olagan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1430- Oylum Sınai'nin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
15 Haziran 2023 Perşembe
----------------------
1200- Yeşil GYO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Yeşil Yatırım Holding'in Olağan Genel Kurul toplantısı
gerçekleştirilecek.
16 Haziran 2023 Cuma
----------------------
0830- İhlas Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1000- ihlas Gayrimenkul'un Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1000- Alcatel'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1200- İhlas Yayın Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
17 Haziran 2023 Cumartesi
----------------------
0830- İhlas Gazetecilik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek
1100- İhlas Ev Aletlerinin Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
19 Haziran 2023 Pazartesi
----------------------
1100- Koray GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1300- Arzum'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Özerden Plastik'in Olagan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Park Elektrik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek
20 Haziran 2023 Salı
----------------------
1000- Turcas Petrol'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1400- Sanica Isı'nın Olagan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Tureks'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
21 Haziran 2023 Çarşamba
----------------------
1130- GSD Denizcilik Gayrimenkul'un Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1500- GSD Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
22 Haziran 2023 Perşembe
----------------------
1400- Bera Holding'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
23 Haziran 2023 Cuma
----------------------
1100- Kiler GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Hub Girişim'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1100- Peker GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlenecek.
1200- Polisan'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Turk İlaç'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
1500- Eksun Gıda'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
4 Temmuz 2023 Salı
----------------------
1200- Euro Menkul Kıymet Yatırım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1300- Euro Trend Yatırım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
1400- Euro Kapital Yatırım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı
gerçekleştirilecek.
5 Temmuz 2023 Çarşamba
----------------------
1000- Atlas Menkul'un Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti
1200- Metro YO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
11 Temmuz 2023 Salı
----------------------
1400- Atlantis Yatırım'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
14 Temmuz 2023 Cuma
----------------------
1400- Diriteks'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
Esenboğa Elektrik, "Mercedes Genel Müdürlük Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali"nin kurulumunu tamamladı
06/06/2023 06:20:00
Esenboğa Elektrik, "Mercedes Genel Müdürlük Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali"nin kurulumunu tamamladı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"18.10.2022 tarihli KAP açıklamamızda belirttiğimiz üzere, Şirketimizin Güneş Enerji Santralleri müteahhitlik faaliyetleri kapsamında Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.ile Mercedes Benz Türk A.Ş arasında "Mercedes Genel Müdürlük Çatı Öztüketim Güneş Enerji Santrali" kurulumu için KDV hariç 3.420.902,00 USD bedelle sözleşme imzalanmıştı.
Sözleşmeye konu ÇATI TİPİ GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ kurulumu tamamlanmış ve ilgili kurumlar nezdinde kabulleri yapılmış olup, santral enerji üretimine başlamıştır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
ADEL.E payları 5 Temmuz seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
06/06/2023 06:20:30
Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADEL.E payları 06/06/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/07/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
BIST'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ADEL.E payları 06/06/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/07/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
Pera GYO ile Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık arasında altı ay süreli bağlayıcı olmayan iyi niyet ve iş birliği sözleşmesi imzalandı
06/06/2023 06:21:00
Pera GYO ile Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık arasında altı ay süreli bağlayıcı olmayan iyi niyet ve iş birliği sözleşmesi imzalandı.
"Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 24.08.2022 tarihli Yönetim Kurulu kararına istinaden; 05.06.2023 tarihinde, Şirketimiz ile Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt ve Umman'da faaliyet gösteren yatırım fonlarının ülkemizdeki temsilciliğini yapmakta olan ve Körfez menşeli fonların ülkemizdeki yatırım süreçlerininin planlamasını yürüten Hashim Group bünyesindeki gayrimenkul yatırım şirketi Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Tic. A.Ş. arasında, Şirketimizin portföyünde bulunan gayrimenkuller için Körfez bölgesindeki yatırımcılara yönelik olarak her türlü iş geliştirme ve Türkiye'de geliştirilecek her türlü yeni gayrimenkul projesinde Şirketimiz ve Körfez menşeli yatırım fonları arasında aracılık edilmesi hususunda, altı ay süreli bağlayıcı olmayan iyi niyet ve iş birliği sözleşmesi imzalanmıştır. "
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
CW Enerji, Antalya OSB'de Betonarme Fabrika ve Arsa niteliğindeki taşınmazın, 847 milyon TL bedel üzerinden satın alınmasına karar verdi
06/06/2023 06:21:30
CW Enerji, Antalya OSB'de Betonarme Fabrika ve Arsa niteliğindeki taşınmazın, 847 milyon TL bedel üzerinden satın alınmasına karar verdi. Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz Yönetim Kurulunun 05.06.2023 tarihli kararı ile;
1.Şirketimiz tarafından Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1.Kısım'da yer alan Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Kömürcüler Mahallesi, 27638 Ada 1 Parsel numaralı Betonarme Fabrika ve Arsa niteliğindeki taşınmazın, üzerindeki ipotek ve takyidatları ile birlikte KDV Dahil toplam 847.000.000,00 TL (SekizYüzKırkYediMilyonTürkLirası) bedel üzerinden özkaynaktan karşılanmak üzere satın alınmasına,
2.Söz konusu taşınmazın devir tarihi itibariyle üzerinde bulunan mevcut ipotek ve diğer takyidatlarıyla birlikte devralınmasına, İpotekler ve diğer takyidatlara ilişkin yaklaşık 465.000.000,00 TL(DörtYüzAltmışBeşMilyonTürkLirası) olan borçların güncel borç bakiyeleri alınarak toplam satış bedelinden mahsup edilmek üzere ilgili kurum ve kuruluşlara şirketimiz tarafından peşin ödenerek taşınmaz üzerindeki ipotek ve takyidatların kaldırılmasına,
3. Taşınmazın toplam alış bedelinden kalan tutarın, tapu devir tarihinden itibaren 6 ay sonra ödemeye başlamak üzere aylık taksitler halinde toplam 17 taksitte ödenmesinekarar verilmiştir.
Söz konusu taşınmaz ipotek ve takyidatları ile birlikte 05.06.2023 tarihinde tapu müdürlüğü nezdinde satın alınmıştır.
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
Çelik Halat, KAM1 projeleri kapsamında "Yatırım Teşvik Belgesi" aldı
06/06/2023 06:22:00
Çelik Halat, KAM1 projeleri kapsamında "Yatırım Teşvik Belgesi" aldı.
"Kocaeli Kartepe'de bulunan Üretim Tesislerine yapılacak KAM1 projeleri kapsamındaki tevsi yatırımlarımızla ilgili olarak; T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı - Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden 260.071.647 TL tutarında 554278 Belge No'lu; KDV İstisnası, Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği, Vergi İndirimi, Gümrük Vergisi Muafiyeti destek unsurlu "Yatırım Teşvik Belgesi" alınmıştır. Söz konusu belgenin bitiş tarihi 18.04.2026 olup, teşvik konusu kalemler, uzun vadeli potansiyel yatırımları içerdiğinden, günün ekonomik koşulları ve şirketin finansal durumuna göre değerlendirilerek ilgili yatırımın yapılıp yapılmamasına ve teşvik süresinin uzatılıp uzatılmamasına süreç içinde karar verilecektir."
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
-
Fenerbahçe Başkanı Koç: Başkan adayı çıkması durumunda bugün de Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeye hazır olduğumuzu bir kez daha paylaşıyorum
06/06/2023 06:23:00
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Başkan adayı çıkması durumunda bugün de Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeye hazır olduğumuzu bir kez daha paylaşıyorum" dedi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi internet sitesinden açıklama yayımlayarak, başkan adayı çıkması durumunda olağanüstü seçimli genel kurula gidileceğini ifade etti. Taraftarların üzüntüsünü en derinden hissettiklerini belirten Koç, şu ifadeleri kullandı:
"Kulübümüzün çatısı altında Başkan olarak görevde bulunduğum 5. sezon itibarıyla Futbol Takımımız, Fenerbahçe için tek başarı kriteri olan şampiyonluğa ne yazık ki ulaşamamıştır. Bu gerekçe ve camiamızın içerisinde bulunduğu negatif durum nedeniyle bazı görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle, Fenerbahçe’yi hayatının odağına koyan, başarısıyla mutlu olan üzüntüsüyle kahrolan her bir taraftarımızın, üyelerimizin yaşadıklarını anlıyor, en derinden hissediyoruz. Tüm bu duyguların bir yansıması olarak camiamızın bir bölümünden gelen Olağanüstü Genel Kurul taleplerini de anlayış ve saygıyla karşılıyoruz. Daha önce Fenerbahçemizi yönetmeye talip olacak Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu adayları olması halinde Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeye hazır olduğumuzu belirtmiştim. Bu duruşumun arkasında olduğumu vurgulamakla birlikte çağrıyı yaptığım günden itibaren bugüne dek resmi bir aday çıkmadığı da kamuoyunun malumudur.
Değerli Fenerbahçeliler, Bugün itibarıyla Fenerbahçe 9 sezondur şampiyonluktan uzak kalmış, üst üste yaşanan olumsuzluklar her şeyi etkiler duruma gelmiş ve camiamız ne yazık ki birbirinden ayrışmış durumdadır. Tüm bu gerçekler çerçevesinde, yeni sezonun takım planlaması sürecine girilmişken henüz bir Başkan adayının olmaması, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un -tüzüğümüz gereği yapılabileceği tarih de dikkate alındığında- Fenerbahçe’yi bir sezon daha hedeflerinden uzaklaştırma riski taşıdığı yadsınamaz bir gerçektir.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un gerçekleşmesi halinde yeni yönetim kurulunun görev süresinin 1 yıl ile sınırlı olması da istikrarlı bir çalışma yürütülmesinin önünde ciddi bir engeldir. Bu risklere rağmen başkan aday çıkması durumunda bugün de Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeye hazır olduğumuzu bir kez daha paylaşıyorum. Bu yol tercih edilmediği taktirde ise Haziran 2024’te yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulumuzda aday olacak kongre üyelerimizin aday oldukları tarihten itibaren devralacakları göreve en iyi ve sağlıklı bir şekilde hazırlanmaları adına; Kulübümüzün her türlü imkân, bilgi ve detayları, hukuki çerçevede değerli Başkan Adaylarına açık olacaktır. İhtiyaçları olması halinde soracakları sorulara tarafımızdan yanıt alabileceklerdir.
Son olarak; 2023-2024 sezonunun Futbol Takımı planlaması hayata geçirilmeye başlamış, eksikler tespit edilmiş, Fenerbahçe’nin hedefleri çerçevesinde bütçesel planlamalar yapılmış, transfer görüşmeleri yürütülmektedir. Kısa vadede Futbol Takımımızın önünde Türkiye Kupası hedefi bulunmaktadır. Sizlerden ricam önce 11 Haziran günü Türkiye Kupası’nı kaldırmak ve bu netice sonrasında sezona Süper Kupa’yı kazanarak başlamak adına Fenerbahçe’mizin etrafında kenetlenmemizdir. Fenerbahçe’nin ana ihtiyacı taraftarlarının gücünü arkasında hissetmesidir."
İHA
-
Savunma Sanayii Başkanlığına ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün atandı
06/06/2023 06:34:30
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Haluk Görgün’ü atadı.
İletişim Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.
Haluk Görgün kimdir?
Haluk Görgün, 1973 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde, doktora eğitimini ise New York ABD’de Rensselaer Polytechnic Institute’da 2003 yılında tamamlamıştır. Doktora mezuniyetinin ardından University of Connecticut’ta 2004-2005 yılları arasında doktora sonrası bilimsel çalışmalarda bulunmuştur. 2005-2008 yılları arasında yardımcı doçent olarak görev yaptığı Yıldız Teknik Üniversitesi’nde, 2008 yılında doçent, 2013 yılında profesör olmuştur.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği kurucu bölüm başkanı olan Prof. Dr. Haluk Görgün, 2009-2013 yılları arasında Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölüm başkanlığı görevini sürdürmüştür. Bölüm Başkanlığı süresince birçok lisansüstü programının kuruculuğunu yapmıştır.
Prof. Dr. Haluk Görgün 2007-2010 yılları arasında Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı Enerji Alanı Türkiye Delegeliği görevinde bulunmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark, BAP Koordinatörlüğü, Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan Prof. Dr. Haluk - Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
2010-2013 yılları arasında YTÜ Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi Editörlüğü görevini yürütmüştür. Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Prof. Dr. Haluk Görgün, 2013 yılında Türkiye Bilimler Akademisi Asosye üyesi olarak seçilmiştir. Kasım 2014 -Nisan 2018 tarihleri arasında Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmış olan Prof. Dr. Haluk Görgün’ün çok sayıda ulusal ve uluslararası makale/bildirisi, yayın editörlüğü ve projeleri bulunmaktadır.
Rektörlüğü sırasında üniversite-sanayi iş birliğinde yaptığı öncü katkıları sebebiyle farklı kuruluşlarca düzenlenen organizasyonlarda 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında Yılın Rektörü seçildi.
Bilişim Vadisi’nde Yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan Prof. Dr. Haluk Görgün, TÜBİTAK ve YÖK’te de birçok komisyon ve kurulda görev almıştır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında yer alan Türkiye Savunma Sanayi Meclisinin de başkanlığını yürütmektedir. Kurulmasında önemli katkıları olduğu Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olan Prof. Dr. Haluk Görgün, Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı, Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı ve OSTİM Teknik Üniversitesi gibi birçok kurumda mütevelli heyeti üyeliğini de sürdürmektedir.
Prof. Dr. Haluk Görgün, ilk kez 15 Mart 2017’de Genel Kurul kararı ile ASELSAN Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. 2 Nisan 2018 tarihinde yapılan ASELSAN Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar seçilmiş, aynı gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
17 Nisan 2018 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Prof. Dr. Haluk Görgün’ün, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanında 27 Nisan 2018 tarihinden itibaren ASELSAN Genel Müdürü olarak göreve başlamasına karar verilmiştir.
Prof. Dr. Haluk Görgün, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter