Usta, sancılanıyo doğum cok yakın bekle [emoji6]
Printable View
Temeli tamam, tekniği tamam acaba niye gitmiyor?😊😊😊 sabır dostlar sabır....
Temel nasıl tamam. Özsermayesini yemiş sürekli zarar açıklıyor. Borsa bunlara bakmıyor o ayrı...
Süründürme devam...
Uğraşamayacağım bu mal şirket ve kağıdıyla. Çıktım gitti. 2 aydır TL'de 100 lira bile kazandırmadı. Dolar bazlı 15 dolar zararım var :)
İhalelerle ilgili herhangi bir KAP haberi vs. gelmedikçe daha da elimi sürmem. Eşşek gibi mal taşıyacak değiliz. Alan hayrını görsün.
Bol şanslar dilerim, amaçlarına ulaşıyorlar sanırım...
Usta, USPS ihaleyi yıl sonuna erteledi, insan bir KAP atar değil mi finalinde olduğumuz ihale yılsonuna ertelendi veya ABD seçimlerinden sonrasına kaldı diye? Yada o Avrupa'daki ihale için görüşülmeye başlandı tarzı bir haber gördünüz mü? Haberler biraz daha şekillensin tekrar gireriz. Ama o zamana kadar buna bağlayacağım sermayeyle diğer kağıtlarda çok çok daha fazla kazanırdım ve kazanırım yani.
Kademeye bakıyorum zaten her fiyatta 800bin-1milyon arası lot koymuşlar satışa. İstediğin zaman istediğiniz seviyeden alırsın bu kağıdı :)
Daha şirketin hangi ihalede hangi firmalarla hangi görüşmeleri yaptığını bilmiyoruz. Yani kimse kesin ihale kazanmasını beklemiyor zaten. Ama insan bir kiminle ne görüşüyorsun onun haberini verir de şirketin ne işler yaptığı hakkında fikrimiz olsun.
Kör gözle para yatırmamızı bekliyorlar. Oh ne güzel İstanbul.