ühü sendeki araba bende olsa 10 yıl daha rahat kullanırım:)
Printable View
Ayağını yerden kesiyormu kesiyor az konfor az emniyet yeter
Ayhan Abi benim foruma şenlik bi anım var bununla ilgili [emoji4]
şimdi memleketteyim bizim evin bi garaj kapısı var bildiğin kale şimdi babam aşağıda ben arabada nasıl bi basiretsizlik bendeki bilmiyorum babam kapıyı açmıştır diye düşünerek geriii gerii çıkarken böyle bildiğin güümmmmm diye bi ses öle böle bi ses değil yalnız haa ****** dedim yaa Allah kahretsin gömdüm kafayı direksiyona
inip bakmaya cesaretim yok [emoji4]
Babam - Cami aç camııı (el yuvarlak cizerek)
Ben - Çevirmeli değil bu basmalı diyom [emoji28]
Babam- Bas o vakit çıldırtma beni evladım diyo adam [emoji4] (o manzarayı göresim yok orta,sahada top ceviriyorum )
Neyse açtım camı
Babam - Bi garaj kapısı borçlusun bana
Ben - Nasıl yani [emoji57]
indim baktım ki ne göreyim
Garaj kapısı içine göçmüş arabam taş gibi çizik bilem yok
Tabi babama kitledim garaj kapısını [emoji28][emoji28]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
Çok ayrıntısına hakim değilim, memlekete gidince orada bir arkadaş anlatmıştı.
Üşüyen de güney cephe alsaydı.
Bizim binada da zeminde oturan komşu soğuk oluyor ek yalıtım istiyorum dedi . Şunu anlamadım, zemin olduğu için o eve sen daha az para verdin , ben ara kat için daha fazla para verdim. Senin evini ara kat gibi yapmak için ekstra para harcayamam ki .standartta bir sorun varsa tamam ama ekstra olmaz bence .
O komşunuzda güney cephe alsaymis. Neyse olaya tam hakim olmadan konuşup durmayayım, dışarıdan göründüğü gibi değildir olay .
Bir zamanlar 1 dolar =1 tl olacak demişti.Gel gör ki USD/TRY 7.00 tl oldu
STAH USTA der ki milletin tasarrufunu;
👉 yüksek enflasyon oranı ile erittiler
👉 yüksek döviz artışı ile erittiler
👉 mevduat faizlerini düşürerek eritecekler
bunun sonucunda;enflasyon ve döviz fiyatları yeniden patlayacak ve aynı kısır döngü devam edecek
bunun adına;
EKONOMİ YÖNETİMİ diyorlar..