eski zirvesini geçmeden hiç havaya girmiyorum. öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey oldu :)
Printable View
eski zirvesini geçmeden hiç havaya girmiyorum. öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey oldu :)
75 tela olsa da biraz gülsek [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Vay be, adamlar nasıl bir satranç oynuyor!
-Kendi dahil tüm dünyanın terörist kabul ettiği gurupları silahlandırıp donatıyor.
-Bunları Suriye diktatör rejiminin üstüne salıyor. Diplomatik yollarla o rejimin desteğini de kesiyor.
-Guruplar dikta rejimi yıkacak kadar ilerleyip başkenti ele geçiriyor, bu arada rejim askeri gücünün en önemli ve büyük kısmını, ana tehdit olarak gördüğü İsrail'e karşı konumlandırmış olmalı?
-Bu defa İsrail'e gün doğuyor, teröristler devletin imkanlarını ele geçirecek bahanesiyle Suriye ordusunun elindeki en modern silah sistemlerini yok ediyor. Bu durum Hizbullah ve Hamas için ne ifade eder ayrı konu?
Kanlı bir diktatörün devrilmesine sevinenler, diktatörün on yıllar boyunca devlet otoritesini de kendi varlığına entegre ettiğini düşünemiyor ya da sonucu çaresiz kabulleniyor. Diktatörden kurtulurken devlet gücünün korunması ideal olurdu.
26.94 ten kalanları verdim. Zaten az birşeydi. Yüzde 2 kâr ile vedalaştık. 6 aya yüzde 2