ayagina gelmis firsat oynadigin korkak futbolla bak
Printable View
ayagina gelmis firsat oynadigin korkak futbolla bak
geçmiş olsun hissedaslara yarin bakalim ne yapacak
üstadım ilk sezon kendi evinde oynadığı maçlara bir bakın sonuncu sıradaki takımlarla hep berabere kaldı çok saçma puanlar kaybetti......yine dediğiniz gibi ayağına gelen fırsattı bu....3. ihtimali bile yaşatmamalıydı....hayırlısı olsun......benim gibi küçük yatırımcının tek dostu....yedek akçeler yarın gene işe yarayabilir....1,45 lerde beklicem gelirse.....o taraftara yazık yahu ....seyircisi olmayan malatya zirveyi zorlasın sen bu ateşli taraftarınla bu maçı kazanama olacak iş değil.....bu maçı almalıydın trabzon hiç yakışmadı sana bu sonuç......bir miktar daha ekler bekleriz ileri günleri...sağlık olsun...Y.T.D
İkinci devre hayırlı olsun... Skorlarla çok meşgul olmayın... Ligin dibine yolcuyken kağıt sürekli çıkıyordu bir zamanlar... Efendim o zamanlar beklenti vardı diyenler olabilir.. Bist te hele ki spor endexinde beklenti biter mi kardeşler derim... Bu adamlar beklenti yaratmakta da beklenti hiç etmekte de ustalar... Niyetleri önemli... Neyse tekrardan ikinci devre hayırlı olsun... Bize de oylanacak bir şey çıktı işte...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarin ola hayrola puan farki acildi
sakatliklar vardi diyecem ama hic oynuyamadi ya off of
yarin 1.43 e kadar cekebilirler belki donra toparlanir.
rakipler kazandi tazik oldu berabere kalsaydin bari..
cumaya kadar ne olur bilemem.
okuyan 30 puan açıldı sanacak... Futbol bu
herşey oluyor. her takımın 16 maç daha var...
kim öle kim kala...
spek çok akıllı... tspor un mağlubiyetine
oynadı geçen hafta... o yüzden 1.52-159
arası kaldı... Tahminim bu mağlubiyeti
fiyatladı... ufak bir inişten sonra toparlar...
önümüzdeki maçlara / gelişmelere bakacaz...
1.50 Açılış %-5,66