Hadi SIFATSIZ!!
Baskıla baskıla!
Ünlüdekileri de yaz satış kademelerine.
Printable View
Hadi SIFATSIZ!!
Baskıla baskıla!
Ünlüdekileri de yaz satış kademelerine.
benim param ile hisse şu anda 11 lira ve dış piyasaya çalıyor. şaka gibi gerçekten. artık bende emin olmaya başladım bunların idiot olduğuna. abicim insan gurur duyar bu parametrelerde bir şirketim var diye , neyin korkusu neyin baskısı bu kadar. Ee bunlar bu kafa ile speklede anlaşamaz ,kendi zati bir bok becermiyor. Gecen taban calışırken haber gonderdi belli etti amatorluğunu. sıkıcı olmaya başladı...
Ne gururu? Bunların paradan başka gözlerinin göreceği birşey olduğunu sanmıyorum.
Birşeyden korkarak bu baskıyı yaptıklarını da zannetmiyorum. Tek dertleri dağıttıkları temettüleri trade ederek ky den geri almak.
Amatörlük değil, bıktırma usandırma!
Siz bile sıkıcı olmaya başladı dediğinize göre..
Başarılılar!
SIFATSIZ
yabancı kurum üzerinden yaptığı satışlarla hisseyi başladığı yere getirdi.
Senden eksi kapanış bekliyorum SIFATSIZ!
93M$ bu şirket için abartı bir eder!
İndir indir!
sana yakıştıracağım birşey bulamadığım için SIFATSIZ diyorum.
Bank of üzerinden yaptığın satış baskısıyla şirket değerini 90M$ a indirdin.
Bir gün
İkinci işlem pazarı diye uyduruk bir bahaneyle seni cezadan kurtaran dönemin IMKB başkanı bakalım seni
Şirket çoğunluk hissesini satışa koyma riskinden kurtarabilecek mi?
Dun ve bugunku işlemlerine baktım. Haklıymışsınız.
Dun......Bafo...414.657.k--14.967.tl-------415.700.k--14.892.tl
Bugun...Bafo.....48.285.k--14.829.tl--------23.141.k.--14.855.tl.dan işlem yapmış.
Boyle olunca da halıyle alıcılaı tırstıgından işlem azalmış./ytd..
En büyük pazarı olan ABD nin uyguladığı ek ithalat vergisi iptalini es geçtin…
Ürettiğinin neredeyse 2/3 ünü ihraç ettiğin için ve kasanda döviz fazlası olduğu için kurdaki böylesi bir yükselişi es geçtin..
SIFATSIZ
Senin ne beklediğini iyi biliyorum…
Akaryakıta zamdan sonra..
Doğalgaz zammı bekliyorsun…
Bir taban daha yaptırırsın..
İşte bu yüzden sana yakıştıracak bir sıfat bulamadım bir türlü…
Bu arada bugün eksi bir kapanış bekliyorum senden, endeksin rekorlar kırdığına bakma ha!
Twitterde birisi yazmıştı. Bugun kendi branşında ihracatta ikinci oldukları için ödül töreni yapılacakmış.
Bakalım bunu akşama kap.ta duyuracaklarmı. Belki yarın daha ıyı olabilir hisse için ama olmazsa durum zaten belli./
Bu arada Oyak yat.son dönemde 1 milyon k.dan fazla alım yapmıştı.
Doların durumu malum. Bakalım onlar ne yapacaklar./ytd..