Elektrik ve Gıda için ayrı şirketler kurulup %100 iştirak şeklinde orada devam etmesi bu işlerin daha çok büyümesini sağlar diye düşünüyorum!
Printable View
Elektrik ve Gıda için ayrı şirketler kurulup %100 iştirak şeklinde orada devam etmesi bu işlerin daha çok büyümesini sağlar diye düşünüyorum!
hisse toplama döneminde şirketin iyi görünmesi istenmez :) alarkonun durumunu zerre bilmiyorduk 2018-2019da.. sonra sonra detaylı raporlar sunumlar analist toplantıları hazırlandı :)
geçmiş gönderileri bakın orada akturdaki gayrimenkullerin listesi var :) bölünme sebebiyle mevzuat gereği aktur yayınlamış zar zor buldum:)
bölümlere göre raporlama bilançoda var.. biraz daha dikkatli bakarsanız rahatlıkla görebilirsiniz..
biraz geriye gidip kap haberlerini okumanızı tavsiye ederim.. daha yeni birleşme oldu enerji tarafında :) tan ve akça enerji kolaylaştırılmış usulde devralma yolula menderes bünyesinde birleştirildi..
hibrit olayı ve karbon nötr için yapıldı işlem..
ayrı şirket kurmaya gerek yok..
simple devam etmek mantıklı..
Youtube da analiz adı altında genelde teknik ve takas analizlere rastlıyoruz.
Nadir olarak gerçekten temel analiz yapan var.
Olumlu ve olumsuz yönleri ile MNDRS için temel analiz yapan Sayın Toprak Kenan Pınar ın videosunu izleyebilirsiniz.
Daha önce MNDRS in 3 aylık bilançosunu analiz etmişti, istek üzerine 6 aylık bilançoyu da analiz etti.
Ben kendisinden faydalanıyorum.
İleri derecede temele analiz yapıyor.
Temel analiz biraz bilgi ve araştırma istiyor..Biraz da bu yüzden sosyal medya teknik analizci takas analizci dolu iken temel analizci çok fazla değil.
Linki buraya atıyorum. Takip etmek isteyenler için
https://www.youtube.com/watch?v=BZa_6wLPZQU
Artık adam sıkıştırmak tenhada değil, alanen borsada bankalarda oluyor.
Çok ocak battırdılar
Neyse bugün ki dersimiz akça ve aliağa RESler.
Çarşambadan itibaren bergama ve aliağada tekrar rüzgarların güçleneceğini söylüyor meteroloji.
2. çeyreğe göre zaten şimdiden daha yüksek mW ürettiler.