Ben de varım, ama sessiz[emoji41]SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben de varım, ama sessiz[emoji41]SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bu hisse dolar 6 TL iken bu fiyatlarda idi endeks ise 1 li seviyelerde idi tam bakmadım ama şimid dolar yüzde 300 yukarı gitti 18500
Eggub yüzde 300 bedelsiz verdi ama hala aynı fiyatta
Bu hisse matematiksel olarak bölündüğü fiyata girmeli ki daha anca bizim dolar bazı zararı çıkaracak hele endekse ne demeli saçma sapan hisse ler milyara dolar ve 5-6 10 kat ama biz 2-3 milyar dolarlık olası değerde limana sahibiz ama an itibariyle borsa değeri 160 milyon dolar bu hayatın olağan akışına aykırı böyle gitmez
Limanların değeri bu son zamanlarda görüldü. Goldman sach Aliağada bulunan petlim limanının yarısına sahip ancak, liman konteyner limanı değil. Goldman konteyner limanlarına göz kırpıyor, Eggub limanı ise o bölgenin en büyük konteyner limanı, değeri de 2 milyar dolar. Bu liman için ortaklık girişimi olabilir, Goldman hisse alımlarını citi üzerinden yapar. Son çed raporunun iptali gencerlerin moralini bozdu, goldman ile ortaklık bu işi çözer ve limanın değerlemesi de gündeme gelebilir. YTD.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevindim üstadım.
Son bir iki ayda citi bayagi mal süpürmüş gözüküyor.
Küçüklerden yüzde 30 fire var.
Bu gencolar hicbir haber vermiyorlar.
Acep diyorum mallari süpürüp farkli yatırım haberlerini ondan sonra mı verecekler diye sessiz düşünüyorum.
Fakat ak yatırımdan mal çıkma var bir yandan.
Bakalım ne çıkacak.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de buradayım
Bir yere gittiğimiz yok …
Sayın Deniz Kiraz ortalarda yoktunuz…
Hoş geldiniz
Dolar bazlı
Tl bazlı analizlerinizi merak ediyorum
Selamlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen ben de[emoji106]SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.