Ayhan,
sepet yap diye bu yüzden diyorlar işte biri tutmazsa diğeri tutar hesabı :)
Printable View
Abi EREGL KRDMD TUPRS THYAO gibi has badem kağıtları dururken ne bankası ne GARAN ı..
Haa 12.20 fiyata bi güncelleme gelirse tamam yine tavana oturur ama..
Ya gelmez se..
Ya iptal olursa...(olacak demiyorum da )
EREGL falan elleri mahkum!!! mutlaka sürmek zorundalar..
BIM al daha iyi yani ..
Gundi,
pıst 100 büyük borsacısın anladık bu kadar kendini parlatma sabah akşam aynı şeyleri yazıyorsun bunu pratik olarak kabul ediyoruz.Şimdi bu yazdıklarının yerine 40.000 ralli yaptı demişin ya işte kritik soru geliyor sen madem bu işi bildin o tarih aralığındaki işlemlerini koy karneni buraya bizde diyelimki bu Gundi bu işi yemiş yutmuş HOCA olmuş diyip takdir edelim.Buyur meydan burası çünkü sabah akşam aynı şeyleri yazıyorsun pozisyonlar açılır kapatılır bilemezsin , burada dönen tezgahı herkes görüyor ben badem spor dedim , başkasını varlık fonu dedi, başkası yerli milli dedi vs vs gidiyor .Sonuç olarak bir sistem var ha kimisi riski sever devam eder , kimisi kenarda bekler duruma göre pozisyon yeniler.Topiğe bak bakalım 1-2 kişinin haricinde sana cvp veren var mı yok çoğu kişide ya red listesindesin yada millet uğraşmak istemiyor.Tamam burada yukarı dedin bildin ama değerlendirdinmi önemli olan bu.
bol kazançlar.
Şurada amacımız gariban KY nin para kazanması..En azından kaybetmemesi..
Göz göre göre hareket çekiliyor...Büyük çoğunluk yüzde 80 ters de..
Düşmeyin 3-5 pokemunun laflarına ..
205.000 den beri burada kendimizi yırttık..
Long açan var mı..??
40.000 puan boyunca herkes short kovaladı..
Dayanamıyoruz işte...ilk 5 de sağ sol çıkarıp mal çıkıyorlar yada mal çekiyorlar diye kolpalayanları görünce..
Bu işler o kadar basit demi..
Günün sonunda... Sende haklısın aslında..
Yazmanında bir manası kalmadı ..
Git kendi işine bak demi..
Sana ne millete bu işlerin nasıl olduğunu göstermekten falan..
Hadi eywallah o zaman bana..
ENGRANDMASTER...senle iddiamız devam ama..FED ve faiz işi..
Gundwane abi boyuna sen haklısın mı diyelim, neyin peşindesin. pokenmon ben mi oluyorum :) pala boyuna fışkırtıyor ama sen bile üc gün önce dedin ki yannış anlıyon beni dedin, bak boyuna fışkırtıyor, şindi palayı sıkıştırıp bi posta daha fışkırttırırsa sorumlusu sensin :he: