Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Benden geldi! :kahkah: Ve 100 :halay: Teşekkürler Reha bey :yes: Sofradaki herkese 3 gücüyle itibar göndermişim, tekrar için daha erken az bekle diyor :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu alinin yeşili 2 gücü 2 Medwig yeşili 1 gücü 3 :whistling: 2 güç 4 oldu :ok:
http://i.hizliresim.com/4PWYQ0.jpg
Ben kaçtım, Sizlere bol muhabbetler. Afiyet olsun.:)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ve 100 :halay: Teşekkürler Reha bey :yes: Sofradaki herkese 3 gücüyle itibar göndermişim, tekrar için daha erken az bekle diyor :) hiç basmamışım senin için yıldıza.. güzel bir yazını göremedim mi nedir.. :):)
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Ben kaçtım, Sizlere bol muhabbetler. Afiyet olsun.:) eyi geceler enver bey...
Alıntı: Originally Posted by guneysu 2 güç 4 oldu :ok: Wow.. yeşil artınca güçde artiyormuş.. güç gönderi sayısına göre artıyor sanıyordum.. her gün yeni birşeyler öğreniyoruz :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu hiç basmamışım senin için yıldıza.. güzel bir yazını göremedim mi nedir.. :):) Yazıklar olsun bana 2100 mesajda 1 tane güzel bir mesaj olmaz mı :yes: