bizdeki hırsız çobanın yalancı tepki trendiydi..hele 9300 üstündeki hareketler hakkaten ayıp ötesiydi..şimdi acil iniş için birbirini becerecekler..
Printable View
bizdeki hırsız çobanın yalancı tepki trendiydi..hele 9300 üstündeki hareketler hakkaten ayıp ötesiydi..şimdi acil iniş için birbirini becerecekler..
1000 kez yazdım burda..faiz düşerse merkezin doları tutacak kasada doları yok..dolar orta-uzun vadede en az %50 lere yakın baskı altında kaldı..bu bir potansiyeldir..yani şuan aldın doları değil mi uzun vade için..%50 cepte..şuan cepte..bu elbette fiyatlanacak..DENGE yi bulacak..aksi halde dolarizasyonu engelleyemezsin..bunu 1 kez yaptın KKM ile..vatandaş hileli oyuna girdi ve parası pul oldu..bir daha girermi ..girmez..niye çünkü dolarda %50 ye yakın potansiyel zaten var..bu fiyatlanmadan KKM ye girmez..
haaa sen bu ortamda nasıl faizi indirebiliyorsun ..bunu herkes biliyorken borsanın bunu olumlu fiyatlaması AHLAKSIZLIK..bunu 1-2 grup yapıyor ve piyasayla alakası yok..işte buna KOYUN GÜTMEK deniyor..ve bize de piyasa neyi fiyatladı diyorlar..ulen piyasa değil bunlar..hırsız bunlar hırsız..
Fed hikayesine , yarın perşembe long giren vardır .
Herkes finansal piyasalarda para kazanmaya çalışıyor..Birbirinizi kırmayın..
her ay %3 kazansak anapara 1milyon tl : 1.yıl 1.425 2.yıl 2.030 3.yıl 2.890 oluyor bileşik kazanç ile (5.yıl 5.874)
her ay %4 kazansak anapara 1milyon tl : 1.yıl 1.600 2.yıl 2.560 3.yıl 4.100 oluyor..(5.yıl 10 milyon)
kaybedenleri saymıyorum..
bu kazancı viop, borsa,altın, ppf ,fon,coin ,döviz nerden kazandığın önemli değil.. yeter ki kazan..ama ben düzenli kazanamam vur kaç yaparım diyorsan aylık %3 ü geçmek için 5.yılda en az paranı 5 kat aylık %4 ü geçmek için 10 kat yapman lazım..yapıyorsan o da muazzam başarı..not:faizler düşünce aylık 4 kazanç büyük iş..
Herkes kendi hesabını yapsın..bakalım ne aşamada..
Piyasa ayrıdır, piyasayı yönlendiren hırsız grup ayrıdır..bunları ayırmak lazım..şuan borsa hırsız grupla geldi bu seviyeye..piyasa ile değil..
kim bunlar..yalan beklenti yaratanlar..