hisseyi buralarda süründürenlerin allah tez zamanda birtarafından çıkarsın ******** mahlukatlar ..abv
Printable View
hisseyi buralarda süründürenlerin allah tez zamanda birtarafından çıkarsın ******** mahlukatlar ..abv
Rahmetli Zeki MÜREN sağ olsaydı BUCİM alırdım. Onun malları vakıfa devir edildi(galiba)O günden sonra senelerdir Tarman milleti tırmalıyor orada.
Dün BTCIM topiğinde böyle bir laf edildi.Bu işin aslını bilen var mı?
Ulen İT rahmetli Zeki paşamızın bile ruhunu sızlattırdın ya daha sana nediyeyim simpson kılıklı ihtiyar.
Sana edilecek en guzel dua; umarim butun servetini tsk ve tev e bagislamak zorunda kalırsın da, kan bagindan hic kimseye 1 liran nasip olmaz.
Bu vakıflar GK da bu hisseleri sanırım temsil etmiyorlar.Hazirun cetveli yandı sanırım gözden kaçırmışta olabilirim.
sabah bucım,de reklam arasınamı girdik nedir derken aslına dönmüş ..:bravo:
Patron sayende ben bucim hisse kolik oldum:) aldığım fiyatın üstünü bir türlü görmedim.
1- Ekim 2016 = 6,81 Elimde bulunan bir miktar 1.70 den almış olduğum Çemtaşı 1.84 'den satarak bucim aldım.
2- Ekim 2016 = 6.52 Bireysel emekliliğimde biriken paramı çekip aldım.
3- Kasım 2016 = 6,02 Tüketici Kredisi çekip aldım.
4- Kasım 2016 = 5,92 Arabamı satıp aldım.
5- Eylül 2017 = 5,44 Tüketici kredisi çekip aldım.
6- Mayıs 2018 = 5,36' dan bir miktar daha aldım sonuç olarak bir türlü almış olduğum fiyatı görmedim. Şuana kadar geçen zaman içresinde ödediğim faiz ve arabanın değer kaybını eklersek maliyet yüksek ama beklemekten başka çare yok. böyle giderse kredi faizleri biraz yüksek olmasına rağmen mevcut krediyi yapılandırarak bir miktar daha alabilirim. bu fiyatları görünce dayanamıyorum :kahkah:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''