Başka şirket ile yoluna devam etmek mantıklı ise bizim durumumuz ne olacak? O kadar hisse zarar ???Alıntı:
forumunuzu vaktim oldukca okumaya calisiyorum..
kisiler üzerinden de polemik yaratmak istemiyorum..
tarafsiz bir göz ve okuyucu olarak birkac sey yazmak istedim...
forumda 1 kisi forumu cok güzel yönlendirme görevi almis..bu kisi sürekli forumu yemliyor..sürekli gercekle pek alakasi olmayan konular ortaya cikariyor..bu konular üzerinden forumu idare ediyor..b
benim tarafsiz gözlememim,1 kisi bu is görevlendirilmis..yatirimcilari yaniltama kasti ve yanlis yönlerdirme yapiliyor..
belkide yaniliyorumdur...ama o kisinin yazdiklarini okuyunca ve forumda o yönde kaymalar olunca,,ben bunu anladim..
ayrica gözalti pazarindan cikmasi icin bu firmanin cok yol almasi gerekiyor..bu konular birkac kelime ile gecistirilecek konular degil..
burada bircok arkadas büyük zarar atmis ve beklmede ..tabiki üzücü ve zor bir durum..borsanin altin kurali birileri kaybedecek ki,birileride kazansin..aci ama maalesef öyle..illaki hisseler birilerinin elinde patlamasi gerekiyor..
birde su yönden bakmak lazim..bu sirketin borclari belli.bu sirketi kurtarmak mi daha karli..yoksa bu sirketin iflasa sürekleyip borclardan kurtulmakmi..
yani demek istedigim borcu ödemek mi avantajli..yoksa iflas edip baska bir firma ile yola devammi..