KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.:) :) :) :) :) :) :) Helal olsun sana. sen buranın üstadısın. kimse eline su dökemez.
Printable View
Sn. kulyutar senin mesajlarıını alıntı yapıp ınvestinge te yayınlayan gördüm. haber vereyim dedim. sen ne büyük üstadsın.
Bakan Koca, "Ciddi bir hastane yükümüzün olmadığını çok rahat söyleyebiliriz" demişti
Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı'ndan Covid-19 açıklaması: Bazı hastanelerde, yoğun bakım servisleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı
Yazdıklarının külliyen düzmece olduğunu hepimizden iyi biliyorsun. Covid"in en yoğun zamanlarında bu hisse hep düştü. İşlem hacmi dediğin şey tamamen aldatmacadan ibaret. 2 senedir işlem yapmayan patron aracı kurumu A1 bir ay önce işlem yapmaya başlıyor. Hisse hareketleniyor, işlem hacmi artıyor, yersen!
Yazmaya değmez ama kimin ne olduğunu herkes bilsin.
Yukarıda mesajını alıntıladığım arkadaşın daha önce vermiş olduğu 3-4 yalan/yanlış bilgiyi düzeltmiştim. Üzerinden 7-8 ay kadar geçmiştir. Buraları çok takip eden biri değilim. Kendisi bilgiden ziyade boş laf ve hamasete dayalı paylaşımlar yapar.
Allah kimseyi bu arkadaşın durumuna düşürmesin.
Aç kal fakir kal ama kuzuları kurda götüren çakal olma.
Git o patronuna söyle; karun kadar zengin olsun fark etmez, adını arama motoruna yazdığında karşısına hep aynı gerçekler çıkacak. Bazı şeyler parayla satın alınmaz.
Ülkenin gururu olma potansiyeline sahip gül gibi şirket bir borsacının elinde ne hallere düştü.
Bir ortağı olarak Rta"yı ve dolayısıyla ana holdingi ve iştiraklerini iki sene yakından takip etmiş biriyim. 4-5 ay önce sabrım tükendi ve ortaklığımı sonlandırdım.
Sayfalarca yazı yazabilirim ama inanın değmez. Sadece şu kadarını söyleyebilirim. Rtalb ve glryh hisselerinde binlerce yatırımcı aylarca feryat figan mağdur oldu. Şirketin hakim ortağı olan şahsiyet kılını kıpırdatmadı. Bu adamın aracı kurum sahibi olması Türk sermaye piyasaları ve yatırımcılar için büyük bir hakarettir.
Son olarak şu notu düşeyim. Yazdıklarım kesinlikle al veya sat tavsiyesi olarak algılanmasın lütfen. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak durum tespiti yapmak ve bilgilerimi paylaşmak istedim sadece. Hisse fiyatı iki katına çıkar, yarı fiyatına düşer bu beni ilgilendirmez. Kimsenin ahını almak istemem. Vebal almak ve kul hakkına girmekten korkarım.
Yükselişi kaçırıp sinir sistemi dağılmış olan arkadaşlara acil şifalar dileriz . 6 lira olduğu gün , bu hissenin ölüsü 11 .50 eder demistik. Sabır en acı meyvedir,
Spek ucuzdan mal aldırmaz, hatta sattirır
Cümleten hayırlı kazançlar dilerim
Al demem sat demem.
Bu patron yaramaz deyip onlarca platformda birbirini gazlayip dibe çekti yatırımcı.
Patronla ne işin var. Reele bakmak esastır
.
Herşey aslına ergeç rücu eder
Hisse 2020 Eylül de zirve yaparken yeni bölünmüş duruma göre 28.00 e .... USD 7.85 idi
Yani yaklaşık 3.5 USD USD idi 1 lot hisse
Şu anda 1 adet hisse , USD bazında 0.60 dahi değil.
Hisse USD olarak şu anda zirvesinin 1/6 fiyatında işlem görüyor.
TL zirvesinin ise yaklaşık 1/3 fiyatından işlem görüyor
Angen de alım böyle değil. Sanki Corona dışında bir beklenti var gibi. Yada ucuz kaldı diye akım var, yahutta vatandaş Corona paniği ile alıyor, ve yahutta spekülatif bir yükseliş
Cavit vakaları artmış.