ya da 2 tarafta haklı.. son bir kaç gündür endeks 0,30 kırımızı yakıyor ama hisselerin içinden geçiyorlar..
Printable View
Bizim kağıt tospa gibi geriden gelmiş , şimdide en önde düşürmeye çalışıyor tahtacı. İyice sinirlendim azıcık yedek akçem vardı kenarda yine çaktım bizim eşşek tahtacıya. Ne endeks ne şu nebu bilmem ben. 1 doların altında çakar geçerim bizim eşşek tahtacıya😁😁😁 bas lan bas namıssız seni. Nasıl kodum yine sana😜😜😜zabaa kadar burdayık zabaa😁😁
höstad deyince aklıma geldi. geçenlerde yeni bir höstad keşfettim. 2022'de x10 yapmış. kıral hem viop yapıyor, hem garan trade ediyor, hem acıpayam selüloz trade ediyor. çızdığı tavana gidiyor. hem de bu arada eğitimler vs veriyor. yürüyen para yani.
yetişkin bir höstad düşüşten 500 ms önce nakittedir. yükselişten 250 ms önce maldadır.
Bayrak, flama, direk hikaye, çıkamayan düşer formasyonu.
İşlemlerin normal olduğuna zerre inancım yok bu tahtada. Günlük takasları inceleyin görürsünüz nasıl paslaştıklarını. İstedikleri an tavana tabana sürerler. Ben toplar beklerim. Azdan az çoktan çok gidermiş. Bu saatten sonra gidipte ev araba alacak halim yok. Ben doları bilirim. Versinler 5-10 dolar bizde satalım hisseleri. Dalgamı geçiyorlar 70-80 cente hissemi veririm bunlara😜 eminim mal kaptırdıkça köpürüyordur. Anıra anıra götürecek o tahtacı göreceksiniz😁😁😁
Normalde ek alım yapmayacaktım bugünlerde ama tahtacı böyle gıcığına aşşağı aşşağı basınca sinir oldum. Ulan bukadar beklentisi olan kağıdı bedavaya mı alacan it diyip topluyorum. İnatlaşsın bakalım göreceğiz. Varlık fonu 1,30 dolardan aldı. Sözde satıp borçlar kapatacak kar edecek.daha ödemedi bankardan aldığı hisselerin bedelini. Bunu 3-5 dolardan aşşağı satmamaları lazımki birazda kar etmiş olsunlar.ben endeks trent mirent anlamam. Temel analizi değerlememi yapar ona göre pozisyon alırım...
havalı bır tobo bekliyordum.. ayağını kırdılar.. 1 destekte de durabilir ama 2 destek sanırım daha önemli gibi duruyor..
fatoş, yazıyorsam gitmediği için.. giderse arkasından yazmam.. dedikodu olur.. :kahkah:
https://i.hizliresim.com/p0n9od1.png